ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΦΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφές: Ναντίν Μπραν- Κοσμ

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Σήμερα το πρωί το παλιό πράσινο αυτοκίνητο του μπαμπά του Ματιέ δυσκολεύεται να πάρει μπρος. Προσπαθεί, προσπαθεί και τελικά τα καταφέρνει. Έτσι ο μπαμπάς πηγαίνει το Ματιέ στον παιδικό σταθμό. Τα λέμε το μεσημέρι, του λέει και του δίνει ένα μεγάλο φιλί. Ο Ματιέ ανησυχεί πολύ μήπως το αυτοκίνητο δεν παίρνει μπρος το μεσημέρι. Ο μπαμπάς του, του λέει πως αν γίνει αυτό θα φτάσει στο σχολείο με το μεγάλο κόκκινο τρακτέρ του γείτονα. Και αν εκείνο είναι κουρασμένο, σκέφτεται ο Ματιέ; Τι λέτε θα καταφέρει ο μπαμπάς να καθησυχάσει τον μικρό Ματιέ;

Ένα τρυφερό και γλυκό βιβλίο, το οποίο καθησυχάζει με τον πιο απλό τρόπο κάθε παιδική ανησυχία αλλά και το άγχος που αντιμετωπίζουν τα μικρά παιδιά σχετικά με τα απρόοπτα που μπορεί να τους αναγκάσουν να μείνουν στο σχολείο. Η εξαιρετική εικονογράφηση αλλά και το παιχνιδιάρικο και γεμάτο χιούμορ κείμενο κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών. Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε παρέα με τους αγνώστους.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *