ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Άλεξ Τ Σμιθ 

Προτεινόμενη Ηλικία: 5+ Eτών

O Γουίνστον πρέπει να λύσει ένα πολύ περίεργο μυστήριο. Στις αναμνήσεις του κινείται θολά μία φιγούρα. Είναι κάποιος πολύ Σημαντικός για εκείνον. Το ταξίδι του Γουίνστον στον κόσμο ξεκινάει και πρέπει να αναζητήσει την μορφή από τις αναμνήσεις του. Θα δεχτεί βοήθεια από παλιούς και νέους φίλους. Τι λέτε θα καταφέρει να βρει αυτή την φιγούρα;

Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία γραμμένη σε 24 κεφαλαία και μισό. Ένα βιβλίο που διαβάζετε κεφάλαιο κεφάλαιο μέρα μέρα έως τα Χριστούγεννα. Υπέροχη εικονογράφηση,  μικρά κεφάλαια, ένα βιβλίο γεμάτο δραστηριότητες, κατασκευές, λιχουδιές και χριστουγεννιάτικες παραδόσεις. Ένα βιβλίο που προτείνετε να διαβαστεί αφού μικροί και μεγάλοι αναγνώστες έχουν καθίσει αναπαυτικά και το συνδυάζουν παρέα με μπισκότα.

Η βιβλιοπρόταση έγινε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *