ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Συγκλονίζει ο εκπρόσωπος της Εγνατίας Οδού: “1 δευτερόλεπτο νωρίτερα να έπεφτε το δέντρο, ο Δημήτρης θα ήταν ζωντανός”

Συγκλονίζει ο εκπρόσωπος της Εγνατίας Οδού: “1 δευτερόλεπτο νωρίτερα να έπεφτε το δέντρο, ο Δημήτρης θα ήταν ζωντανός”

Κάτι που λίγο πολύ το συζητούσαν οι περισσότεροι, ήρθε να επιβεβαιώσει με δήλωσή του στη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Βέροια ο εκπρόσωπος της Εγνατίας Οδού κ. Γιώργος Ζιάκας.

Αναφερόμενος στο δυστύχημα που συγκλόνισε την Ημαθία αλλά και ολόκληρη τη χώρα όταν αέρας ξερίζωσε δέντρο στην Εγνατία Οδό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 50χρονος Δημήτρης Λαΐδης από την πόλη της Βέροιας ερχόμενος στην Αλεξάνδρεια με δύο συναδέλφους του για επαγγελματική επίσκεψη (θυμηθείτε το θέμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Ο κ. Ζιάκας είπε χαρακτηριστικά: «Αν το δέντρο έπεφτε 1 δευτερόλεπτο νωρίτερα, δεν θα συνέβαινε το μοιραίο και ο άτυχος συνεπιβάτης τώρα θα ήταν ζωντανός».

2 Comments

  • Μονο ενας χαζος μπορει να εχει τετοια αντιμετωπιση των πραγμάτων… Δηλαδη αν επεφτε μετα απο μισο λεπτο και πεθαινε ενας Κώστας ποια η διαφορα? Η δουλεια τους ειναι να προλαμβανουν και οχι να πετανε αερολογιες μονο? Για να μην πω οτι θα μπορουσε να ηταν πολυ χειροτερα τα πραγματα αν υπηρχαν 2 αμαξια ή και παραπανω εκεινη την στιγμη που επεσε το δεντρο… Με υποθεσεις και χαζομαρες δεν λυνοντε τα προβληματα.. Καντε κανα εργο και αφηστε της δηλωσεις

  • Αν το δεντρο δεν ειχε φυτρώσει ποτέ τωρα δεν θα ειχαμε τέτοιες εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *