ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl!

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Εύη Τριανταφυλλίδη

Προτεινόμενη Ηλικία: 5+ Ετών

Τι κάνει άραγε ο Χουάν Κάρλος από το Περού, η Αθηνά από την Ελλάδα, η Έλλη και η Νέλλη από την Κύπρο, η Μάρσια από την Τζαμάικα και άλλα πολλά σε ένα βιβλίο γεμάτο ιστορίες; Τι άλλο από το να μας γνωρίσουν τον κόσμο!

Ένα βιβλίο γεμάτο εικόνες από τον κόσμο! Τριάντα ιστορίες που βοηθούν τους μικρούς αναγνώστες να αγκαλιάσουν την διαφορετικότητα και την πολυπολιτισμικότητα. Η υπέροχη εικονογράφηση, οι συναρπαστικές  πληροφορίες αλλά και οι δραστηριότητες που έχει για κάθε μία από τις ιστορίες κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί καθώς καταφέρνει να εξάψει την περιέργεια αλλά και να καταπλήξει τους μικρούς αναγνώστες με κάθε ταξίδι σε κάθε χώρα.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *