ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl!

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΪ- ΒΑΣΙΛΗ

Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

Συγγραφέας: Christine Beigel

Προτεινόμενη Ηλικία:3+ Ετών

Για δώρο Χριστουγέννων το ποντικάκι θέλει να γνωρίσει τον Αϊ-Βασίλη. Όμως δεν έχει φανεί και αποφασίζει να πάει να τον βρει. Φτάνει με το ιπτάμενο ψάρι του ως τη χώρα των ταράνδων., Γιατί πιστεύει πως και ο Άγιος Βασίλης είναι ένα τάρανδος. Οι τάρανδοι όμως αρνούνται πως κάποιος από εκείνους είναι ο Άγιος Βασίλης. Ύστερα συναντάει την άσπρη αρκούδα, ούτε αυτή όμως είναι ο Άγιος Βασίλης. Τι λέτε θα καταφέρει να γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη;

Μία ακόμη ιστορία της σειράς «Παραμύθια της γιαγιάς κότας» που μιλάει για τα Χριστούγεννα. Μια γλυκιά, χαρούμενη και χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα κρατήσει συντροφιά στους μικρούς αναγνώστες λίγο πριν τον ύπνο. Υπέροχη εικονογράφηση και ευκολονόητο λεξιλόγιο, ένα ακόμη βιβλίο για καληνύχτα!

Η βιβλιοπρόταση γίνει σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *