ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μπαρτζώκας από τα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας: «Πάντα δίπλα στους υγειονομικούς!»

Μπαρτζώκας από τα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας: «Πάντα δίπλα στους υγειονομικούς!»

Τα Νοσοκομεία της Βέροιας και της Νάουσας επισκέφτηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, ακούγοντας τα ζητήματα που απασχολούν τους υγειονομικούς και το διοικητικό προσωπικό και ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος.

Ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους Διοικητές, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό για τον σχεδιασμό των νοσοκομείων, για τον χρόνο που έρχεται, καθώς επίσης και για τα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ταυτόχρονα και για ακόμα μια φορά, ο Τάσος Μπαρτζώκας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και τις θερμές ευχαριστίες του προς το υγειονομικό προσωπικό, για όλες τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρουν στους πολίτες της Ημαθίας, ενώ συζήτησε και για τα τρέχοντα νομοθετήματα της Κυβέρνησης, που αναβαθμίζουν σημαντικά την ποιότητα της παρεχόμενης υγείας στα περιφερειακά νοσοκομεία.

Κατόπιν των επισκέψεών του, ο Τάσος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι «το ευχαριστώ στους ανθρώπους, που καθημερινά ξεπερνάνε τον εαυτό τους για να τιμήσουν τον όρκο του Ιπποκράτη, αλλά και σε όλους αυτούς, που τους στηρίζουν στο έργο τους, είναι πολύ λίγο. Η επικοινωνία μου μαζί τους είναι συνεχής και αμφίδρομη. Τα θέματα που μου έχουν τεθεί είναι η πυξίδα για τις ενέργειες μου και ο στόχος παραμένει πάντα, η αναβάθμιση της ποιότητας της υγείας στην Ημαθία αλλά και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, του προσωπικού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up