ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

“Μη μου μιλάς για καλοκαίρια” χειμωνιάτικα – ξεσήκωσε τον Κολινδρό η Σοφία Αρβανίτη!

“Μη μου μιλάς για καλοκαίρια” χειμωνιάτικα – ξεσήκωσε τον Κολινδρό η Σοφία Αρβανίτη!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  την 2η μέρα του νέου χρόνου  στον Κολινδρό στο 1ο εορταστικό πάρτι με την μοναδική Σοφία Αρβανίτη και τον ταλαντούχο Δημήτρη Κίκλη!

Η βραδιά ξεκίνησε με το γλυκύτατο άκουσμα παιδικών φωνών με την καλλιτέχνιδα να συνοδεύει τα παιδάκια τραγουδώντας τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα. Μια ατμόσφαιρα χαρμόσυνη που φώτισε τις καρδιές όλων.

Το μουσικό πρόγραμμα συνεχίστηκε με την Σοφία να τραγουδάει το γνωστό remix του «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια- Coco Jumbo» παρέα με την παιδική χορωδία να γεμίζει την πίστα με χορευτικές φιγούρες και παιδικά χαμόγελα.

Το πάρτι πήρε φωτιά με επιτυχίες της εποχής της αθωότητας, ‘80s & ‘90s, αλλά και τραγούδια από τις δεκαετίες του ’60 & ’70 τραγουδησμένες από την Σοφία και τον Δημήτρη στα πλήκτρα και φωνή.

Ακούστηκαν μουσικές από μια εκπληκτική γκάμα τραγουδιών που άφησαν εποχή, όπως Pop, Rock, Disco, Latin, Λαϊκά, Χορευτικά, αλλά και ατμοσφαιρικά κομμάτια, όπως τα αγαπημένα blues των ‘60s. Οι καλεσμένοι αγκάλιασαν την καλλιτέχνιδα, έβγαλαν αναμνηστικές selfies, χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί της καθώς εκείνη όργωνε τον χώρο.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν οι διασκευές παλιών τραγουδιών, όπως το «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Πανσέληνος»,  «Αν μια μέρα σε χάσω» και το « Να κοιμηθούμε αγκαλιά».

Ο εκπληκτικός DJ Nik Kalyvas πήρε στο τέλος τη σκυτάλη και έδεσε απίστευτα στο πρόγραμμα μεταμορφώνοντας το ballroom σε νυχτερινό κέντρο διασκεδάσεως με τους καλεσμένους να ανεβαίνουν στα τραπέζια και να ξεφαντώνουν μέχρι πρωίας.

Δείτε εικόνες του Σάκη Χασαπέτη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *