ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Συνάντηση Βεσυρόπουλου – Γεωργαντά: Παραχώρηση αγροτικών εκτάσεων στο Έλος Κλειδίου και αποζημιώσεις

Συνάντηση Βεσυρόπουλου – Γεωργαντά: Παραχώρηση αγροτικών εκτάσεων στο Έλος Κλειδίου και αποζημιώσεις

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχε σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. 

Θέμα συνάντησης η εξέλιξη της πορείας των αποζημιώσεων των αγροτών. Ακόμα ο κ. Βεσυρόπουλος ζήτησε να κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση για την παραχώρηση χρήσης των αγροτικών εκτάσεων στο Έλος Κλειδίου, σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες για την καλλιεργητική περίοδο 2023.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός:

Συναντήθηκα σήμερα, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά όπου συζητήσαμε διεξοδικά για την εξέλιξη της πορείας των αποζημιώσεων των αγροτών (ροδάκινα, νεκταρίνια, συμπύρηνα, μήλα, κλπ). Επίσης, ζήτησα να κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση για την παραχώρηση χρήσης των αγροτικών εκτάσεων στο Έλος Κλειδίου, σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες για την καλλιεργητική περίοδο 2023.

4 Comments

  • ΣΕ. ΚΑΝΈΝΑ. ΦΟΥΚΑΡΑ. ΝΑ. ΔΩΘΟΥΝ. ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ. ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ. ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ. ΣΤΡΈΜΜΑΤΑ

  • Εσύ γιδιωτη έχεις ασχοληθεί ποτέ με χωράφι;. Η μόνο λόγια είσαι και κρίνεις τον οποιονδήποτε από τον καναπέ! Γίνε κι εσύ αγρότης με ροδάκινα να σε δω αν έχεις κοτσια. Και αν πάθουν ζημιά τα ροδάκινα από την χαλαζόπτωση εκεί να σε δω πως θα πράξεις και πως θα πληρώσεις τα πάντα από την τσέπη σου. Και μην κρύβεσαι. Είναι κι εγώ αγρότης με χωράφι 60 στρεμμάτων. Ο άνεργος μόνο επίδομα ανεργίας θα πάρει. Γι’αυτό στρώσε τον κωλο σου στην δουλειά. Χωρίς ένσημα δεν παίρνεις ούτε σύνταξη ούτε ταμείο ανεργίας.

    • Από την αρχή αιτήσεις του χρόνου

  • Από την αρχή του χρόνου,όχι σε αδικία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *