ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Τάσος Μπαρτζώκας – κοντά στους οδοντιάτρους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν

Τάσος Μπαρτζώκας – κοντά στους οδοντιάτρους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν

Τάσος Μπαρτζώκας με τον οδοντιατρικό Σύλλογο Ημαθίας: Κοντά σε όλους τους επαγγελματίες για όλα τα θέματα που τους απασχολούν!

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσου Μπαρτζώκα ανακοινώθηκε:

Με μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας συναντήθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, έτσι ώστε να συζητήσει μαζί τους τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους και να σχεδιάσουν από κοινού τις προτάσεις για την αντιμετώπισή τους και την αναβάθμιση της θέσης τους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος, κ. Αλίκη Καλοΐδου, ο κ. Ιωάννης Λεονταράκης, ο κ. Ιωάννης Μπόλης, ο κ. Κωνσταντίνος Κοτρίδης και η κ. Μαργαρίτα Σαραντοπούλου και η συζήτηση εστίασε στα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα, στο επίκαιρο ζήτημα της εφαρμογής της κυβερνητικής πρωτοβουλίας “dental pass”, στα τρέχοντα προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων προσωπικού και εξοπλισμού, αλλά και σε γενικότερα θέματα που χρήζουν νομοθετικής βελτίωσης.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας άκουσε προσεκτικά τις θέσεις και δεσμεύτηκε για την προώθηση και τη δυναμική διεκδίκηση των αιτημάτων τους, ιδίως σε ό,τι αφορά την εξίσωση των συντάξεών τους με τους λοιπούς επιστήμονες και του επιδόματος μητρότητας σε μη μισθωτές επαγγελματίες. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει άμεσα πλήθος πολιτικών επαφών με τα αρμόδια Υπουργεία, αλλά και νομοθετικές προτάσεις, που θα βελτιώσουν υφιστάμενα προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *