ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Τον Μητροπολίτη επισκέφτηκε ο Υπουργός Οικονομικών

Τον Μητροπολίτη επισκέφτηκε ο Υπουργός Οικονομικών

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ημαθία.

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας και κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο  Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον αξιότιμο κ. Υπουργό στη Βυζαντινή Βέροια με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογεί, να τον προστατεύει και να του δίδει δύναμη στο δύσκολο έργο του, ενώ δεν παρέλειψε να προσφέρει την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Με την σειρά του ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία και ακολούθησε γόνιμος διάλογος για διάφορα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *