ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, στην προσπάθειά σου να αποφορτιστείς από το τεταμένο κλίμα της χθεσινής Πανσελήνου σήμερα βρίσκεσαι επικεντρωμένος σε κάθε τι που μπορεί να σου προσφέρει χαρά, ικανοποίηση και απόλαυση! Μπορεί τα οικονομικά να σε ανησυχούν, αλλά βλέπεις πιο χαλαρά κάποιες καταστάσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, προσφέρει σήμερα εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές για ζητήματα επαγγελματικά. Λύνεται κάποιο εργασιακό ζήτημα που σε απασχολούσε και νιώθεις ανακούφιση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτό που θέλεις μπορείς να το έχεις στα αισθηματικά σου, αφού ο Δίας από το ζώδιο σου, σου προσφέρει τύχη και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ έλκεις σαν μαγνήτης αυτό που θέλεις, πολύ απλά γιατί πλέον τα έχεις βρει με τον εαυτό σου! Πες όχι και μείνε μακριά από σκανδαλώδεις ερωτικές περιπέτειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το σημερινό εξάγωνο Ερμή- Ποσειδώνα βοηθά στην εκπλήρωση ενός επαγγελματικού σχεδίου και ηρεμείς από την έκβαση καταστάσεων στην εργασία! Στα οικονομικά σου αναμένεται να σταθείς τυχερός σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Δευτέρα προσπαθείς να αποφορτιστείς από το έντονο και επεισοδιακό κλίμα της χθεσινής Πανσελήνου, η διάθεση σου όμως δεν είναι ιδιαίτερα καλή, συνεχίζεις να βιώνεις ένταση για θέματα προσωπικά, οικογενειακά, επαγγελματικά και τροχίζεις τα νύχια σου για παρεξήγηση, κυρίως γιατί νιώθεις κουρασμένος και αποδιοργανωμένος. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, αποτελεί ωστόσο την όμορφη διέξοδο της ημέρας, αφού μέσα από φιλικές επαφές που έχεις, θα κατανοήσεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπούν και σε νοιάζονται! Επιπλέον, οι δημιουργικές δραστηριότητες θα λειτουργήσουν σήμερα χαλαρωτικά και ψυχοθεραπευτικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχουν συσσωρευτεί πολλά παράπονα μέσα σου και στα αισθηματικά σου δεν είσαι ευχαριστημένος από την υπάρχουσα κατάσταση! Αν είσαι σε σχέση δεν συγκρατείς τα λόγια σου και αντιδράς επαναστατικά στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται ότι δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από μία παρελθοντική ιστορία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αβεβαιότητα των επαγγελματικών σου δεν σου αρέσει, όμως σήμερα συνειδητοποιείς ότι κάπου έχεις φταίξει και εσύ και φροντίζεις σε άμεσες αλλαγές! Στα οικονομικά σου δεν είσαι ευχαριστημένος και αγχώνεσαι για την εύρεση λύσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ξεκινάς δυναμικά την Δευτέρα με πολλές σκέψεις, ιδέες και με την επιθυμία να επικοινωνήσεις με κόσμο, με τους συνεργάτες, με το σύντροφο και να προχωρήσουν όλα όσα έχεις στο μυαλό σου! Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι τόσο επιβλητικός στα θέλω σου και να μην πιέζεις τον εαυτό σου και τους άλλους να γίνονται όλα άμεσα και γρήγορα όπως τα θέλεις. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, σου προσφέρει μία είδηση που θα εκπληρώσει ένα εργασιακό ή οικονομικό σου σχέδιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα τα βλέπεις σαν ένα παιχνίδι που δίνει ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου, όμως τα παιχνιδιάρικα σχόλια σου μπορεί πραγματικά να προκαλέσουν παρεξήγηση στο άτομο που θες! Εσύ φαίνεται ότι το απολαμβάνεις, όμως … το έτερον ήμισυ φαίνεται ότι σήμερα ζορίζεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σήμερα στα επαγγελματικά σου, αφού ένα μεγάλο όνειρο ή επαγγελματικό σχέδιο, πέφτει τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων και τα νέα είναι ευχάριστα! Κάποια είδηση για λεφτά σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο πιο τυχερός!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα από το πρωί είσαι στις κακές σου, γιατί συναισθηματικά νιώθεις αρκετά φορτισμένος, αλλά υπάρχουν και αρκετές εκκρεμότητες στην ζωή σου που σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια! Προσπαθείς να κατοχυρωθείς οικονομικά, αναζητάς λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις και αγχώνεσαι για τον τρόπο που θα μπορέσουν οι υποχρεώσεις σου να βγουν εις πέρας. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων σε αποφορτίζει κατά την διάρκεια της ημέρας γιατί θα υπάρξουν τρυφερά, ζεστά αγαπησιάρικα μηνύματα στα αισθηματικά σου, είτε θα λάβεις την υποστήριξη από ένα άτομο που έχεις στενό σύνδεσμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ικανοποιείσαι σήμερα από λόγια που θα ακούσεις στα αισθηματικά σου και θα νιώσεις ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει τρέφει πραγματικά αισθήματα για σένα! Αν βρίσκεσαι σε περίοδο που είσαι σε αναζήτηση σχέσης, κάποιος «θαυμαστής» θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις και δεν φτάνεις στα επαγγελματικά και νιώθεις ότι έχεις κουραστεί, γιατί όσο και να το προσπαθείς βρίσκεσαι στο ίδιο σημείο συνέχεια! Στα οικονομικά σου τα έξοδα που τρέχουν αυτό τον καιρό δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις!

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου συνεχίζεται και σήμερα, έτσι λοιπόν από το πρωί υπάρχει ένταση, στρες και προσπαθείς να συγκροτήσεις τις αλλαγές που θέλοντας ή μη πρέπει να γίνουν στην ζωή σου. Επαναστατείς και αντιδράς σε όποιον δεν σε εκτίμησε, δεν σε σεβάστηκε ή δεν σε υπολόγισε και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να επιβληθείς των καταστάσεων. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι μία αστρολογική όψη που στην πορεία της ημέρας θα σου προσφέρει δικαίωση και ικανοποίηση στα οικονομικά! Επιπλέον η συντροφιά ενός βιβλίου, ή ακόμα και δημιουργικές δραστηριότητες που σε γεμίζουν, θα λειτουργήσουν σήμερα άκρως αγχολυτικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκεπτόμενος σήμερα τα αισθηματικά σου, σε πιάνουν τα νεύρα σου, ίσως γιατί συνειδητοποιείς ότι με τον άνθρωπο που θέλεις είστε αταίριαστοι, ή ότι η συμπεριφορά του είναι αρκετά άστατη γεγονός που δεν σου προσφέρει ασφάλεια! Ο θιγμένος Λιονταρίσιος εγωισμός σε κάνει να λειτουργείς απόλυτα σήμερα στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι απόλυτα δημιουργικός και οι εμπνεύσεις που θα έχεις θα αποτελέσουν την ευκαιρία για να προχωρήσεις με επιτυχία ζητήματα της εργασίας σου! Μία οικονομική είδηση σου προσφέρει χαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Δευτέρα είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στην εργασία και στην καθημερινότητά σου. Κλείνεις εκκρεμότητες, βάζεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου ενώ λειτουργείς αρκετά καχύποπτα γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν σου αρέσουν γύρω σου και νιώθεις ότι κάποιος σε ανταγωνίζεται , σε υπονομεύει, ή σου κρύβει στοιχεία σημαντικά! Στα επαγγελματικά καλό είναι σήμερα να είσαι προσεχτικός σε συζητήσεις που θα γίνουν! Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι μία αστρολογική όψη που στην πορεία της ημέρας θα προσφέρει το θετικό μήνυμα, ή την όμορφη συνάντηση που θα προσφέρει ικανοποίηση στα αισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το σημερινό εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα έχεις ρομαντικά τετ-α-τετ στα αισθηματικά σου και θα υπάρξουν τρυφερές εξομολογήσεις που θα λύσουν τα μυστήρια της καρδιάς σου! Ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη κινείται στους Ιχθείς τονώνοντας την ανάγκη για συντροφικότητα, η οποία φαίνεται πως ικανοποιείται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να μην ανακοινώνεις τα αμέσως επόμενα σχέδιά σου και να είσαι εγκρατής στις επαφές με τους συναδέλφους σου! Στα οικονομικά ανοίγει ο δρόμος για καλύτερες ημέρες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, από το ξεκίνημα της ημέρας είσαι επικεντρωμένος στις προσωπικές σου επιθυμίες και σε όλα όσα θέλεις να πραγματοποιήσεις για το μέλλον σου! Η κοινωνική σου ζωή σήμερα είναι δραστήρια ενώ οι εξελίξεις της ημέρας θα είναι θετικές, αρκεί να αποδεχθείς την στήριξη και την βοήθεια που με προθυμία θα θελήσει ένας άνθρωπος δικός σου να σου δώσει! Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις ή και συναισθήματα γιατί θα πέσεις έξω! Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι μία αστρολογική όψη που στην πορεία της ημέρας θα φέρει επίλυση προβλημάτων στο σπίτι και στην οικογένεια και θα μπορέσεις πιο ανάλαφρα και όμορφα να συγκροτήσεις την καθημερινότητά σου !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σχέση σου μπορεί να μπει σε μία πολύ καλή πορεία και σήμερα εκπληρώνονται σχέδια και επιθυμίες που έχεις για την πορεία των αισθηματικών σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε είναι η στιγμή σου για μία νέα γνωριμία !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η μέρα είναι κατάλληλη για συναντήσεις, επαφές, συνεντεύξεις, ενώ στα οικονομικά σου συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου υπάρχουν αναταραχές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, τρώγεσαι με την δουλειά σήμερα, κάτι δεν σου αρέσει, κάτι δεν σε εκφράζει, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και γίνονται αλλαγές που σου προκαλούν νευρικότητα. Όπως καταλαβαίνεις η χθεσινή Πανσέληνος στο Λέοντα συνεχίζει την επιρροή της και το σίγουρο είναι ότι πολλοί από τους στόχους που είχες, φαίνεται να τροποποιούνται αυτό το διάστημα! Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι μία αστρολογική όψη που στην πορεία της ημέρας θα προσφέρει μία είδηση ή μία συνάντηση στα αισθηματικά που θα σε αποφορτίσει και θα σε γλυκάνει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στον 5ο Ηλιακό σου οίκο και στο ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεσαι στην πιο τυχερή περίοδο των αισθηματικών σου, και ειδικά σήμερα που έχουμε και το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, το τηλέφωνο χτυπά και στην άλλη άκρη της γραμμής η φωνή του ατόμου που έχεις στην καρδιά σου σε δελεάζει με τα όμορφα λόγια που θα ακούσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συγκρατήσου στα επαγγελματικά γιατί ένας καβγάς μπορεί να οδηγήσει στην ρήξη συνεργασίας. Πριν πεις «αντίο» σε μία δουλειά, καλό είναι να έχεις και κάποιες εναλλακτικές λύσεις για να μην ταλαιπωρηθείς! Στα οικονομικά σου ούτε κλαις ούτε γελάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Δευτέρα κάνεις τα πάντα για να δραπετεύσεις από την ρουτίνα και για να αλλάξεις την καθημερινότητα και τις συνήθεις σου! Παίρνεις τα ρίσκα σου, κάνεις ανακατατάξεις, τολμάς σε νέες εμπειρίες και είσαι ανοιχτός σε νέα ερεθίσματα, σε νέα σχέδια ή και συμφωνίες. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων σου προσφέρει σήμερα μία είδηση , μία πρόταση οικονομικής φύσεως που θα την εκτιμήσεις δεόντως και θα σου λύσει τα χέρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές περιπέτειες έρχονται στον ορίζοντα σήμερα και είσαι πολύ πιο ανάλαφρος και έτοιμος να παίξεις με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου και να μπορέσει να σπάσει μεταξύ σας ο πάγος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα πρωτοποριακά σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά των επαγγελματικών σου και είσαι απόλυτα δημιουργικός! Στα οικονομικά η μέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Δευτέρα είσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό, νιώθεις κάπως αδικημένος από όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή σου τώρα, ενώ τα οικονομικά εξακολουθούν και αποτελούν έναν μεγάλο βραχνά τον οποίο δεν μπορείς εύκολα να αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να μην διογκώνεις τα συναισθήματά σου και μην γίνεσαι αυστηρός κριτής στον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί πάνω από όλα εσύ ο ίδιος «αδικείς εσένα»! Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει όμορφες τρυφερές συναντήσεις, αλλά και επικοινωνίες στα αισθηματικά που θα αναθερμάνουν μία σχέση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μαλακώνεις συναισθηματικά, αρχίζεις να βλέπεις ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις και κατανικάς τα αρνητικά πάθη που σου στερούσαν ως σήμερα την χαρά και την ικανοποίηση στα αισθηματικά σου! Η μέρα είναι τέλεια για να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συζητήσεις της ημέρας θα οδηγήσουν στην θεμελίωση ενός εργασιακού σχεδίου που θα σου αρέσει και θα σε ικανοποιήσει! Στα οικονομικά σου , για την ώρα το ταμείο είναι μείον!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα νιώθεις ότι είναι μία από αυτές τις Τσαγκαροδευτέρες που σου φταίνε όλοι και όλα, αφού η Πανσέληνος στο Λέοντα που σχηματίστηκε εχθές συνεχίζει την επιρροή της και νιώθεις ένταση από τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στα προσωπικά σου αυτή την περίοδο! Θέλεις να επαναστατήσεις και να αντιδράσεις σε κάθε έναν που το τελευταίο διάστημα δεν σε υπολογίζει, συγκρατήσου όμως και προσπάθησε πιο ψύχραιμα να διαχειριστείς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων σε βοηθά να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και να ανακουφιστείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχέσεις στα μαχαίρια θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αισθηματικής σου ζωής για σήμερα Δευτέρα! Καλό είναι να κρατηθείς μακριά από σοβαρές συζητήσεις, αλλά και να μην υπερβάλεις σε ότι σκεφτείς, ακούσεις, ή αποφασίσεις! Μία σχέση σου βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί, ενώ αν δεν έχεις σχέση είναι φανερό ότι σήμερα δεν έχεις την διάθεση για φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε σήμερα να εργαστείς πιο μοναχικά, κόψε τα πολλά λόγια με τους συνεργάτες και κάνε ασκήσεις διαχείρισης θυμού, το ξέρω πως έχεις κουραστεί και πάνω στην κούραση σου μπορεί να λειτουργήσεις πολύ άτσαλα! Στα οικονομικά έρχεται είδηση έκπληξη!

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Δευτέρα έχουν μαζευτεί τόσα πολλά που πρέπει να ολοκληρώσεις στην εργασία σου, αλλά και αρκετοί μπελάδες που σε ανησυχούν στην προσωπική σου ζωή , που δεν μπορείς να παραμένεις ανέμελος και ήσυχος! Η ευρηματικότητα και η πρωτοποριακή σκέψη θα αποτελέσουν το κλειδί της εργασιακής σου επιτυχίας, επομένως ακολουθήσε έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που είχες χαράξει ως σήμερα. ! Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο το ζώδιο σου, σου προσφέρει την ευκαιρία για δικτύωση, επαφές με φιλικά πρόσωπα ενώ η φαντασία, ο ιδεαλισμός και η ενσυναίσθηση θα αποτελέσουν σήμερα το τρίπτυχο των θετικών εξελίξων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο και οι αισθηματικές εξελίξεις της περιόδου είναι θετικές, αφού αυτό που θες, μπορεί και να το έχεις, αρκεί να είσαι πιο ανοιχτός και διαθέσιμος, σε προτάσεις, γνωριμίες! Αν είσαι σε σχέση είναι μία καλή ευκαιρία σήμερα, να μοιραστείς στο ταίρι σου αυτά που αισθάνεσαι και να λυθούν οι παρεξηγήσεις σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σε ανησυχούν αλλά πίστεψέ με θα τα καταφέρεις, άσχετα αν σήμερα θα είσαι εξαιρετικά αγχωμένος! Στα οικονομικά, μία ιδέα, μπορεί πραγματικά να είναι η λύση για ένα αδιέξοδο που είχες τους τελευταίους 4 μήνες.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *