ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Όλα όσα έγιναν στην κοπή πίτας της Ν.Δ. με καλεσμένο τον Υπουργό Οικονομικών

Όλα όσα έγιναν στην κοπή πίτας της Ν.Δ. με καλεσμένο τον Υπουργό Οικονομικών

Παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ημαθίας.

Η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αιγές» γέμισε από νωρίς, με τις προσκλήσεις να γίνονται ανάρπαστες και να εξαντλούνται λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και μοίρασε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής.

Το τυχερό κομμάτι που έκρυβε το φλουρί έπεσε στην ΔΗΜ.ΤΟ. Βέροιας, με τον πρόεδρο Θωμά Παπαδόπουλο να παραλαμβάνει το δώρο, μια εικόνα, προσφορά του Διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας Κώστα Λυκοστράτη.

Στα ατομικά πιτάκια που μοιράστηκαν, τυχερός ήταν ο Δημήτρης Τάσσης από την Νάουσα, που κέρδισε μια τηλεόραση, ευγενική προσφορά από τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής Τάσος Μαρτζώκας, ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής και ο Υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν πριν από λίγες ημέρες την ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας.

Στο τέλος του χαιρετισμού του, δέχθηκε τιμητική πλακέτα από την ΔΕΕΠ Ημαθίας, για την προσφορά του στην Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα. Στη συνέχεια ο κ. Σταϊκούρας πρόσφερε τιμητική πλακέτα στην Ρούλα Χαριτάκη, σύζυγο του Νίκου Τάκη, του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. Αλεξάνδρειας, που έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Με το τέλος των ομιλιών και απονομών, ο Υπουργός πέρασε από όλα τα τραπέζια, χαιρέτισε έναν –  έναν όλους τους παρευρισκομένους και φωτογραφήθηκε με όσους του το ζήτησαν. Άκουσε πολλά, δέχθηκε συγχαρητήρια αλλά και παράπονα, ενώ παρέλαβε κάποια δώρα και αιτήματα.

Δείτε εικόνες του Veriotis.gr:

????????????????????????????????????

1 Comment

  • Δεν υπάρχει ελπίδα στην χώρα μας με αυτούς τους πολίτες, κρίμα για την κατάντια μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *