ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΜΠΕΡΤ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ

Εκδόσεις: Διόπτρα

Συγγραφέας: Τζένη Κουτσοδημητροπούλου

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Πίσω από επτά λίμνες και επτά λόφους, μέσα σε ένα λιβάδι, ζει ο Μπερτ, ο γάιδαρος. Του αρέσει να μασουλάει χορτάρι, να κάνει βόλτες στις πλαγιές και να θαυμάζει ηλιοβασιλέματα. Όμως εκείνο το πρωί ο Μπερτ δε βγήκε από το στάβλο, δεν πήγε πουθενά και δε μίλησε σε κανέναν. Γιατί; Γιατί έχασε την τη φωνή του. Η Μόλι, ο Μάρλεϊ, ο Σαμ και η Άμπι ρώτησαν όλα τα ζωάκια για την χαμένη φωνή του Μπερτ! Κανείς δεν την έχει δει. Άραγε τι συνέβη στον Μπερτ; Θα καταφέρει να βρει πάλι τη φωνή του;

Μία ακόμη ιστορία της σειράς «Σε καταλαβαίνω» που αγγίζει θέματα όπως ο εκφοβισμός και η αυτοεκτίμηση. Μια παιχνιδιάρικη ιστορία γεμάτη αγαπημένους φίλους των παιδιών, τα ζωάκια. Ακόμη σε όλο το βιβλίο υπάρχει έντονο το αίσθημα της φιλίας που κάνει τα ζώα να βοηθούν τον ήρωα να αντιμετωπίσει αυτό το τρομερό που του συνέβη. Ένα ακόμη βιβλίο που αγγίζει τόσο με την ιστορία του όσο και με την εικονογράφηση του τις καρδιές των μικρών και των μεγάλων αναγνωστών. Μία ιστορία που πρέπει να διαβάσετε μαζί με τα παιδιά σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *