ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Έκοψε την βασιλόπιτα το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του νομού – ποιοι ήταν εκεί!

Έκοψε την βασιλόπιτα το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του νομού – ποιοι ήταν εκεί!

Την πίτα του για το 2023 έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023 το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας, στο εστιατόριο της Ελιάς στη Βέροια.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σάββας Τσιχλακίδης, ενώ παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας και ο Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Γκλαβίνας.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι πρώην δήμαρχοι Βέροιας Ανδρέας Βλαζάκης, Γιάννης Χασιώτης, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και πρώην δήμαρχος Αντιγονιδών Τάσος Τασιόπουλος, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, η αντιδήμαρχος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Παπαστεργίου και ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς.

Μετά τις τοποθετήσεις των καλεσμένων, ακολούθησε η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, που απαρτίζεται από τους: Ολυμπία Αποστόλου, Μπάμπη Γκιόνογλου, Θανάση Δέλλα, Σοφία Πάσχου, Τάσο Σιδηρόπουλο και Νίκο Τσαμήτρο, οι οποίοι πήραν τον λόγο για έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, με το τυχερό κομμάτι με το φλουρί να πέφτει στην υποψήφια Σοφία Πάσχου.

Δείτε εικόνες του veriotis.gr:

????????????????????????????????????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *