ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πέταξαν αυγά στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας – τι έχει συμβεί!

Πέταξαν αυγά στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας – τι έχει συμβεί!

Αυγά πέταξαν στην είσοδο, στα παράθυρα και στο κτίριο του δημαρχείου Αλεξάνδρειας το πρωί της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2023. 

Το συμβάν έγινε κατά τη διάρκεια τη μεγάλης πορείας μαθητών της Αλεξάνδρειας που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην πόλη μας.

Η πορεία ολοκληρώθηκε μπροστά στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας όπου οι μαθητές διαμαρτυρόμενοι για το δυστύχημα στα Τέμπη, φώναξαν συνθήματα, κράτησαν ενός λεπτού σιγή και κρέμασαν τα πανό που ετοίμασαν.

Σε λίγο περισσότερα..

26 Comments

  • Ναι φυσικά και ανεβάζετε το μοναδικό κακό πράγμα που έκαναν αυτά τα παιδιά στην πορεία τους. Και με το δίκιο τους! Βρήκαν το θάρρος όλα τα παιδιά μαζεμένα να βγουν στους δρόμους, να φωνάξουν για ένα λάθος της κυβέρνησης το οποίο εσείς οι μεγάλοι δεν τολμάτε να αναφέρετε. Βγήκαν στους δρόμους για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, το μέλλον τους! Εσείς οι μεγάλοι αφήνετε τα παιδιά σας σε αυτά τα χέρια. Θα φοβόμαστε και να ταξιδεύουμε με το πιο ”ασφαλές” μέσο..

    • Σιγά.. τα “αυγά”.

  • Κατι θα γνωριζουν παραπανω με αυτη την διοικηση ..Ξυπνησε η νεολαια μας…

  • Το μόνο κακό που προκάλεσαμε ήταν αυτό σε λίγο το μέλλον μας θα διαλυθεί και το μόνο πράγμα που θα λέτε θα είναι “Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε” και δεν θα κάνετε απολύτως τίποτα.

  • Μπραβο τους μονο για αυγα ειναι αυτη η διοικηση…

  • …από αυτή την πράξη φενεται η κακώς παιδεία των μαθητών, το ν διαμαρτυρονται κατ αυτό τον τρόπο στο δημαρχείο δεν έχει βάση,όσο για τις καταλήψεις που έκαναν αυτές τις μέρες ούτε αυτές έχουν βάση, απλά αφορμή ψάχνουν διαρκώς για ν χάσουν μαθήματα, παιδιά κάτω τα 18 το μόνο μέλημα είναι το διάβασμα ,δεν ήρθε η ώρα για ν εκφράσουν άποψη είτε μ τον λόγο είτε μ πράξεις. Ας τελειώσουν το λύκειο ν ενηλικιώθουν,ν αγωνιστούν,να εργαστούν ,να κοινωνικοποιηθουν κ Μέτα έχουν όλο το δικαίωμα ν τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα είτε είναι Πολιτικό ειτε οποιοδήποτε άλλο!

    • Εσύ είσαι έτη φωτός πίσω… Μάλλον στο σπίτι σου πρόβατα μεγαλώνεις και όχι παιδιά.

    • φενεται η κακως παιδεια…. τι να πεις για αυτο?
      εγω προτεινω και κατι ακομα
      να μην ψηφιζουν και οι ανεργοι, τι λες? παιρνουν επιδοματα ,δεν πληρωνουν φορους? σκεψου λιγο τι γραφεις σε παρακαλω πολυ
      και αν παρολα αυτα σου φαινεται καλη ιδεα να σου προτεινω το εξης
      το ειδικο βαρος της ψηφους σου να πηγαινει με το φορο που πληρωνεις, τι λες?
      η με την ηλικια καλυετρα? αφου τα 18 δεν ειναι καλη ηλικια για να εχεις αποψη η αποψη του 60αρη να μετραει περσσοτερο?
      αλλα ρε συ αν ειναι ετσι τοτε ο εξηνταρης, σαραντα χρονια φορολογουμενος δες τι πατριδα παραδιδει στα παιδια του? τι κρατος εφτιαξε?

    • Μαθήτρια τρίτης λυκειου ειμαι και το μονο που έχω να εκφράσω για το σχολιο σας είναι ότι αποτελεί σχολιο αισχρό . Είμαστε παιδια τα οποία θα βαδίσουν αργότερα σε αυτήν την κοινωνία που εσεις χτίζετε τωρα . Ως παιδια και μαθητές οι υποχρεώσεις μας δεν είναι μονο το διάβασμα αλλά και να είμαστε ενημερωμένοι και ξύπνιοι για το τι γίνεται στον κόσμο γιατί σε αυτον μεγαλώνουμε . Είναι δικαίωμα μας να διαμαρτυρόμαστε σε ποια χέρια αφήνουμε την κοινωνία αυτή διότι πάνω από ολα δεν είμαστε απλα απαίδευτα παιδια όπως λετε αλλά μελλοντικοί πολίτες. Αν δεν ξυπνήσετε εσεις οι μεγάλοι να βελτιώσετε την Ελλάδα θα προσπαθήσουμε να το κανουμε εμείς .

    • Αφού εμείς οι μεγάλοι δεν κάνουμε τίποτα για το μέλλον τους κάτι πρέπει να κάνουν αυτοί

    • Κατι προβατα σαν και εσενα ψιφηζουν,μαλλον εσεις μεγαλώνετε λαθος τα παιδια σας!

      Να φανταστω εσεις η ιδιοι ειστε και αυτην που ετρξε πρωτη να εμβολιασει ολη στην οικογεβειασας!

    • Γιατί τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν άποψη? Είναι άνθρωποι 2ης κατηγορίας? Παιδιά σκοτώθηκαν που πήγαιναν να σπουδάσουν, πως γίνεται υπάρχουν τέτοιες απόψεις εκπλήσσομαι! Βλέπουν ότι δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια στις μεταφορές καί ζητάτε να μην έχουν άποψη? Μη χειρότερα!

  • Μια αναφορά όσο αφορά την υπάρχουσα διοίκηση αλλά και αυτές που έρχονται από πίσω ……
    Τα αυγά ήταν λίγα !

  • Αυτό που εμένα μου προξένησε πολλά ερωτηματικά, ήταν ότι εκτός του ότι πέταξαν αυγά, πέταξαν και πέτρες και οι καθηγητές τους, παρόντες δεν έκαναν κάτι να το αποτρέψουν.. Και ρωτάω και περιμένω απάντηση από κάποιον μαθητη η καθηγητή που συνόδευε το γενναίο πληθος. Αν ήταν η μητέρα του εργαζόμενη στο δημαρχείο και την ώρα εκείνη της έπεφτε ένα αυγό στο κεφάλι η μία πέτρα, θα γουστάρε το ίδιο;; Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ. Ανήλικα παιδάκια που δυστυχώς ακόμη δεν ξέρετε τι να υπερασπιστείτε. Τελικά σας φταίει η κυβέρνηση; Ο δήμαρχος; Oι εργαζόμενοι;;
    Δυστυχώς η διαδήλωση σας θα μπορούσε να σας τιμά περισσότερο αλλά χάσατε το δίκιο σας. Ντροπή.

  • Μένω στη γειτονια του δημαρχειου. Αυτο το θεαμα που αντικρυσα σημερα με απογοητευσε, καθως κατεληξε σε εναν αβγοπολεμο προς τους εργαζομενους του Δήμου αλεξανδρειας. ντροπη στους καθηγητες που ηταν παροντες και δεν απετρεψαν τους μαθητες τους απο το να πετανε πετρες στα μπαλκονια .
    Απορω τι ακριβως συγχαιρετε εσεις οι υπολοιποι. Τον βανδαλισμο; Εδω παμε να σωσουνμε μια κατασταση αλλα δυστυχως δημιουργουμε κι αλλη μια

    • Και τι είναι ο καθηγητής , αστυνόμος? Τα παιδιά από το σπίτι παίρνουν τις κακές συνήθειες και τους γονείς. Ας μην τα ρίχνουμε όλα στους καθηγητές και στην εκπαίδευση αλλά να δούμε και οι ίδιοι οι γονείς με τι αρχές μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

    • Η πορεία αγαπητή μου ξεκίνησε από το σχολείο. Όχι από το σπίτι. Καλά έκαναν και έκαναν πορεία. Αλλά το ξευτελισαν το θέμα και επειδή ειδα παρόντες τους καθηγητές τους να βλέπουν τα παιδάκια να πετάνε τα αυγά στα παράθυρα του Δημαρχείου που πίσω από αυτα είναι εργαζόμενοι για αυτό το επισημαίνω. Φυσικά και η παιδεία ξεκινάει από το σπίτι…. Φάνηκε αυτό χθες εξάλλου,τέτοια παιδιά μεγαλώνουμε. Σαν τα μούτρα μας. Αλλά και οι καθηγητές είναι σπουδασμένοι άνθρωποι. Μορφωμένοι…. Υποτίθεται. Μπράβο στους καθηγητές λοιπόν που δεν απέτρεψαν τα παιδιά να πετάξουν αυγά και πέτρες , χίλια μπράβο!! Άξιοι

  • Δεν υπάρχει παιδεία έτσι όπως βλέπω εγώ να πάτε παιδιά μου και να πετάξετε αυγά στα σπίτια σας γιατί η γονείς σας τους ψιφισαν αυτούς

  • Πες τα…. Αλλά τίνος το κεφάλι να γεμίσεις… Των γονέων ή των μαθητών ?. Οκ στην διαδήλωση και καλά έκαναν, αλλά τέτοιου είδους ενέργειες π.χ. πέτρες, ποιον τιμάνε και τι αμαυρώνουν…..Υ.Γ. άσχετο μεν αλλά σχετικό. Ανάμεσα Παλαιοχώρι με κορυφή υπάρχει ένα ριγμα στη μία πλευρά του δρόμου που πλέον ακομα και τα σήματα στο σημείο βαρέθηκαν να στέκονται όρθια εδώ και κάποια χρόνια και πέσαν κατω. Ένας δρόμος κομμένος χωρίς πινακίδες και γραμμές. Οι υπεύθυνοι τι ακριβώς περιμένουν για την αποκατάσταση της ζημιάς?????????????????

  • Όσοι στάθηκαν στο μεμονωμένο περιστατικό με τα αβγά είναι οι ίδιοι που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι.
    Κοιτάτε το δέντρο κ χάσατε το δάσος.
    Εδώ έκοψαν από όλο το βίντεο το γνωστό σύνθημα που αφορά τον Μητσ .μην τον στεναχωρήσουν.

  • Εντωμεταξυ είσαι ο μόνος που έβγαλε φωτογραφία τα αυγουλάκια.
    Τέτοια δημοσιογραφία ούτε ο Πορτοσαλτε.

  • Εγώ πάλι δεν κατάλαβα που ήταν η αστυνομία να τα μπουζουριασει μέσα αυτά που βανδαλισαν το δημαρχείο ???????

  • Και λίγα ήταν τα αυγά για τους αποτυχημένους του δήμου. (Όχι για τους υπαλλήλους ξέρετε για ποιους)

  • Υπαρχει τεραστια ταυτηση…Η κατασταση που επικρατει στα τρενα (δολοφονική) ή ιδια επικρατει και στους δρόμους του Γκιρίνη.. Δολοφονικοί δρομοι και πληρης αδιαφορία απο τον Δημαρχο.. Τα παιδιά ξερουν…..

  • Μπράβο παιδιά καλά κάνατε, ε καιρός ήταν να καταλάβουμε επιτέλους ότι όλοι αυτοί μας κοροϊδεύουν, τι να πρωτοσυζητησεις που όλα στην Αλεξάνδρεια υπολειτουργουν πεζοδρόμια θες ,δρόμους θες κοντεύεις να σκοτωθείς, από ψυχαγωγία θες το απόλυτο μηδέν ,να μη μιλήσω για τα σκουπίδια και άλλα πολλά..Δεν κάνουν τίποτα για εμάς μόνο τρώνε τα χρήματα και μας κοροϊδεύουν και από πάνω, ρε ουστ

  • Μια σοφή λαϊκή ρήση λέει αν θέλεις να ξεβρομισεις έναν τόπο ξεκινά την Κυριακή απ’ την εκκλησία και τη Δευτέρα πάνε στο δημαρχείο κάτω τα χέρια απ’ τα παιδιά και αυτά που διαβάζω για φόρους και επιδόματα 10000αφμχρωστσνε το 90 %του χρεους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *