ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αλεξάνδρεια – Βέροια Β’ 0-3: Απομακρύνθηκε ο στόχος του τελικού κυπέλλου

Αλεξάνδρεια – Βέροια Β’ 0-3: Απομακρύνθηκε ο στόχος του τελικού κυπέλλου

Την εντός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε η Αλεξάνδρεια από τη Βέροια Β΄ στην πρώτη φάση των ημιτελικών του κυπέλλου Ημαθίας.

Αν και στην κλήρωση η Αλεξάνδρεια είχε αποφύγει την Αγία Μαρίνα και η υπόθεση πρόκριση στον τελικό φάνταζε εύκολη, τελικά τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου πέτυχαν τρία γκολ στην Αλεξάνδρεια και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για τον τελικό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς στην αναμέτρηση, με τον Φωτόπουλο στο 4ο λεπτό να εκτελεί εύστοχα πέναλτι και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο Λαφάρας διπλασίασε το προβάδισμα της Βέροιας Β’, με το 2-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Η Αλεξάνδρεια δεν κατάφερε να απαντήσει και με πρωταγωνιστή ξανά τον Λαφάρα στο 75ο λεπτό, η Βέροια Β’ έφυγε με το τελικό 3-0 στις “αποσκευές” της.

Δείτε εικόνες του Μάκη Σαπουνόπουλου στο sportsfan.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ

6 Comments

  • Ας μας μιλήσει ο ειδικός επί των σουβλακιων για το τι έφταιξε…..γελάνε και οι πετρες

    • Βάλε τ όνομα σου μπροστά όχι τς ομάδας Κ γράψε ότι θές…

    • Αδερφέ όταν πληρώσεις και εσύ βάλε ότι όνομα θες. Επίθετο μάλλον εγώ πλήρωσα πολύ και θα βάζω την σφραγίδα άμα λάχει. Καλώς τα παιδιά Αντώνη….ε Βαγγέλη ήθελα να πω

    • Θα πεις εσύ εμένα για λεφτά χαχαχαχαχαχα αυτά που έχω προσφέρει εγώ καί τ τι έχω κάνει εγώ τ ξέρουν πολύ καλά όσοι γνωρίζουν φίλε χωρίς όνομα

    • Μάζεψε κάνα βαμβάκι και άσε την μπάλα που νομίζεις ότι είναι χειροβομβίδα. Και αν νομίζεις ότι μιλάς με όνομα επειδή έβαλες ένα όνομα και εμένα με λένε Γιώργο τώρα μπορώ να μιλάω?

  • ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΝΑ ΨΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ ……ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *