ΤΟΠΙΚΑ posted by

BOSTON.GR: Ένας τυχερός κάθε μήνα – κάθε Online παραγγελία σου και μια συμμετοχή!

BOSTON.GR: Ένας τυχερός κάθε μήνα – κάθε Online παραγγελία σου και μια συμμετοχή!

Το BOSTON Breakfast, Coffee and more μας υποδέχεται καθημερινά με 4 καταστήματα και με έναν πλήρη κατάλογο μοναδικών γεύσεων και τον γνωστό ποιοτικό και αγαπημένο καφέ του.

Ξεκίνησε το ταξίδι του τον Φεβρουάριο του 2018 με βασικό στόχο και σκοπό να προσφέρει καθημερινά στον κόσμο που το επιλέγει, ποιοτικές γεύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ένα άριστο και υγιές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους που θα αποφασίσουν να το ακολουθήσουν στο ταξίδι του.

Με κάθε Online παραγγελία σου μέσω του www.boston.gr συμμετέχεις στη μηνιαία κλήρωση για 200€ Ticket Restaurant τα οποία μπορείς να εξαργυρώνεις σε κάποιο/α από τα χιλιάδες σημεία πανελλαδικά που δέχονται πληρωμές με Ticket Restaurant Edenred. Φυσικά, τα 200€ Ticket Restaurant μπορούν να εξαργυρωθούν και στα καταστήματα BOSTON στις επόμενες παραγγελίες σου.

Πώς μπορώ να πάρω μέρος στον διαγωνισμό;

Online παραγγελία Take Away

Κάνω Online την παραγγελία μου επιλέγοντας Take Away και μέχρι να φτάσω στο κατάστημα Boston, είναι έτοιμη να την παραλάβω. Η κάθε online παραγγελία Take Away μου δίνει μια συμμετοχή στον διαγωνισμό του μήνα.

Online παραγγελία Delivery

Αν είμαι στο χώρο μου και δεν θέλω να μετακινηθώ, κάνω Online την παραγγελία μου επιλέγοντας Delivery και οι αγαπημένες μου γεύσεις έρχονται στα χέρια μου σε λίγα λεπτά! Η κάθε online παραγγελία Delivery μου δίνει μια συμμετοχή στον διαγωνισμό του μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *