ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Julia Green

Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ Ετών

Το μικρό αγόρι αγαπάει τη θάλασσα. Τρέχει στην άμμο, χορεύει στα κύματα και του αρέσουν οι θαλασσινές ιστορίες. Θέλησε λοιπόν να ζήσει την δική του θαλασσινή περιπέτεια. Φτιάχνει το καράβι και ξεκινάει το δικό του ταξίδι. Αφήνει την στεριά πίσω του και ψάχνει να ανακαλύψει τον κόσμο μέσα από τους ναυτικούς χάρτες, τις πυξίδες και τα αστέρια, βλέπει υπέροχα ηλιοβασιλέματα, θαλάσσιες χελώνες και δελφίνια. Μαθαίνει να ξεχωρίζει την παραμικρή αλλαγή στον άνεμο και τα κύματα αλλά κάποια στιγμή νιώθει την ανάγκη να ρίξει άγκυρα! Τι λέτε θα βρει ένα ασφαλές νησί να ξεκουραστεί; Θα καταφέρει να γυρίσει και να διηγηθεί την ιστορία του σ’ αυτούς που τον περιμένουν στο ΣΠΙΤΙ;

Μία μαγευτική ιστορία εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, καθώς η συγγραφέας την εμπνεύστηκε από τον ίδιο τον γιο. Ένα παραμύθι γεμάτο περιπέτεια, νέες γνώσεις, καινούριους φίλους, εμπόδια που ξεπερνιούνται. Πλούσια και προσεγμένη εικονογράφηση, απλό και κατανοητό λεξιλόγιο κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί από τους μικρούς αναγνώστες καθώς θα τους βοηθήσει να μάθουν ακολουθούν τα όνειρα τους.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *