ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Τριήμερο εκδηλώσεων στο Πνευματικό κέντρο Αλεξάνδρειας για τους προέδρους συλλόγων Σαρακατσαναίων Ελλάδας!

Τριήμερο εκδηλώσεων στο Πνευματικό κέντρο Αλεξάνδρειας για τους προέδρους συλλόγων Σαρακατσαναίων Ελλάδας!

Από τον σύλλογο Σαρακατσαναίων Νομού Ημαθίας “ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ” ανακοινώθηκε:

Σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (ΠΟΣΣ) διοργανώνουμε και σας προσκαλούμε στην Πανελλήνια συνδιάσκεψη προέδρων συλλόγων Σαρακατσαναίων και στο σεμινάριο χοροδιδασκάλων το τριήμερο 17-18-19 Μαρτίου 2023 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας στο Πνευματικό κέντρο!

  • Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 το απόγευμα στις 17:30 έχουμε την τιμή και την χαρά να βρίσκεται μαζί μας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ο οποίος και θα μας μιλήσει! Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα θεατρικό έργο με θέμα την ζωή του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού από τον πολιτιστικό φορέα ΑΚΟΥΕΟΡΑ!
  • Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 το πρωί στις 10:30 θα ξεκινήσει η Συνδιάσκεψη των προέδρων Συλλόγων Σαρακατσαναίων και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο Σαρακατσάνικων χορών από τους καθηγητές φυσικής αγωγής και χοροδιδασκάλους κ. ΣΟΦΙΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΚΑΙ κ. ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΙΟ!
  • Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 το πρωί στις 11:00 θα γίνει η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (ΠΟΣΣ).

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!

Καλώς να ανταμωθούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *