ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Συγγραφέας Φίλιππος Μανδηλαράς
Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ Eτών
Άλογο ψηλό και δυνατό, ατίθασο μέχρι να βρει τον αναβάτη του. Γεννήθηκε στην Θεσσαλία και το όνομά του είναι Βουκεφάλας. Έχει δύναμη και ταχύτητα. Δε φοβάται ούτε τις βροχές αλλά ούτε και τους ταύρους. Μία μέρα όταν ο Φιλόνικος, ο έμπορος αλόγων τον είδε να καλπάζει σκέφτηκε πόσα χρήματα θα βγάλει αν το πουλήσει. Και τον πήγε στον πατέρα του Αλέξανδρου. Εκείνος δεν θέλησε να δώσει χρήματα για ένα τρομαγμένο και επικίνδυνο ζώο. Όμως ο γιος του, ο Αλέξανδρος έχει άλλη γνώμη. Τι λέτε θα καταφέρει ο Αλέξανδρος να γίνει φίλος με τον Βουκεφάλα; Θα μπορέσουμε μαζί να κατακτήσουν όλη την Περσία;
Μια ιστορία από την σειρά «Η πρώτη μου μυθολογία- Μυθολογικά ζωάκια». Ένα παραμύθι για το Βουκεφάλα από τη γέννηση του έως και την γνωριμία του με τον Αλέξανδρο αλλά και κατάκτηση της Περσίας. Υπέροχη εικονογράφηση, απλό και κατανοητό λεξιλόγιο. Ένα βιβλίο που βοηθάει τους μικρούς αναγνώστες να γνωρίσουν τους ήρωες αλλά και τα μυθολογικά ζωάκια.
Η βιβλιοπρόταση έγινε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *