ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις στο Πνευματικό για την ημέρα της Γυναίκας – μάγεψαν οι “Fortissimo”

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις στο Πνευματικό για την ημέρα της Γυναίκας – μάγεψαν οι “Fortissimo”

Την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ο δήμος Αλεξάνδρειας και η δημοτική Επιτροπή Ισότητας πραγματοποιήσαν στο Πνευματικό Κέντρο μια σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας. 

Παρούσα στην εκδήλωση, πέραν των επισήμων του δήμου Αλεξάνδρειας, ήταν και η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Καλυψώ Γούλα.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την προβολή της ταινίας μικρού μήκους «37 μέρες» σε σκηνοθεσία της Νικολέτας Λεούση, ενώ παράλληλα στον χώρο υπήρχε η έκθεση φωτογραφίας της Κατερίνας Στριάκα με θέμα “οι κύκλοι της γυναίκας”.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελετή της υπογραφής της «Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των φύλων στο δήμο Αλεξάνδρειας» από τον δήμαρχο Π. Γκυρίνη.

Τέλος οι εκδηλώσεις έκλεισαν με την συναυλία από το συγκρότημα “Fortissimo” – ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων, όπου η Μαρία Εκλεκτού και η Μαρία Μητριζάκη στο βιολί, η Κέλυ Βασιλειάδου στη βιόλα και η Σύλβια Σουπίλα στο βιολοντσέλο μας ταξίδεψαν με τις όμορφες μελωδίες τους.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *