ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

«Θέλουμε ανανέωση της εντολής για να αλλάξουμε το κράτος»

«Θέλουμε ανανέωση της εντολής για να αλλάξουμε το κράτος»

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Διάλογοι» του TV100, βρέθηκε ο Ημαθιώτης βουλευτής της Ν.Δ., Τάσος Μπαρτζώκας, συμμετέχοντας από κοινού σε πάνελ με την Κατερίνα Νοτοπούλου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και τον Γιώργο Φραγκίδη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς.

Όπως αναφέρει το zoomerang.gr, ο  Τάσος Μπαρτζώκας με εύστοχο πολιτικό λόγο παρενέβη σε καίρια ζητήματα της επικαιρότητας, όπως τις εκλογές και τις φημολογίες περί εκλογικών συνεργασιών, το δυστύχημα των Τεμπών, θέτοντας επίσης τα κύρια διλήμματα και το διακύβευμα αυτών των εκλογών.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας επεσήμανε ότι η αυτοδυναμία είναι ζητούμενο όχι για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά για την ίδια τη χώρα και την ικανότητά της να κυβερνηθεί αποτελεσματικά και με σταθερότητα, ζητώντας από τους πολίτες την εντολή «να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε ισχυρά θεμέλια». Όπως εξήγησε ο Βουλευτής, «ο λαός είναι αυτός που αποφασίζει, αλλά δίνει και την κατεύθυνση για το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα». Επιπλέον, στην αντίδραση της κ. Νοτοπούλου ότι η χώρα θα συρθεί σε τρεις εκλογικές διαδικασίες υπό την επιμονή της ΝΔ για αυτοδυναμία, ο Τάσος Μπαρτζώκας απάντησε ότι «εφόσον και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει διερευνητική εντολή, θα θέλαμε να μας απαντήσει από τώρα με ποιους θα συνεργαστεί, για να μην έχουμε εκπλήξεις», υπενθυμίζοντας τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αναφορικά με το διακύβευμα και το κύριο δίλημμα των εκλογών, ο Τάσος Μπαρτζώκας μίλησε για οικοδόμηση ενός νέου κράτους, με πυλώνες την αξιοκρατία, την αξιολόγηση και την αποτελεσματικότητα, τονίζοντας ότι «η ελληνική κοινωνία περιμένει από εμάς να αλλάξουμε κουλτούρα και νοοτροπία για να μπορούμε να αλλάξουμε το κράτος». Τόνισε δε ότι η αλλαγή οφείλει να είναι διακομματική, ώστε να μην χρειαστεί να παίρνουμε τα διδάγματα από τραγικά γεγονότα, όπως το δυστύχημα των Τεμπών.

Κάνοντας τέλος τον απολογισμό της κυβερνητικής θητείας, εστίασε στο θετικό αποτύπωμα που έχουν αφήσει οι κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις και εντοπίζονται στη μείωση της ανεργίας, της φορολογίας, την αύξηση των επενδύσεων, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τονίζοντας ότι απαιτούνται τολμηρά βήματα για τα οποία «ζητάμε μια ακόμα θητεία για να αλλάξουμε το κράτος και να χτίσουμε το αύριο».

Το βίντεο από την παρέμβαση του Τάσου Μπαρτζώκα:

2 Σχόλια

  • ΕΓΩ. ΘΑ ΠΆΡΩ. ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ. ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΟ. ΕΆΝ. ΔΕΝ. ΈΧΟΥΜΕ. ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ ; ΆΛΛΑ. ΕΧΩ. ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΤΟΥΣ. ΒΟΛΕΥΤΕΣ. ΕΣΕΊΣ. ΠΌΣΟ. ΠΕΡΝΕΤΕ. ; ΑΛΛΆ. ΔΕΝ. ΑΠΑΝΤΑ. ΚΑΝΕΊΣ

  • Άλλο μισθό παίρνει ο βουλευτής άλλο μισθό παίρνει ο αυτόαπασχολουμενος η μισθωτος. Στα χωράφια αν εργαστείς για συγκομιδή το μεροκάματο είναι από 35 μεχρι 40 ευρώ. Στην εστίαση με 6ωρο 25 ευρώ. Σε ημιαπασχοληση είναι 17-20 ευρώ. Ενώ για εργασία σε εργοστάσιο 8 ωρο από 31,8 που ήταν περσι ανεβαίνει στα 34,8 φέτος. Διαλέγεις και πηγαίνεις που θα πας για μεροκάματο. Αρκεί να.μην είσαι κοπανατζης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up