ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ!

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Mac Barnett

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Γιατί ωκεανός είναι μπλε; Τι είναι η βροχή; Γιατί τα φύλλα αλλάζουν χρώμα; Άραγε πόσες απορίες χωράει ένα παιδικό μυαλουδάκι; Σε πόσα γιατί και τι είναι πρέπει να απαντήσουμε;

Μία ιστορία για όλα τα παιδικά μυαλουδάκια που έχουν ανάγκη από απαντήσεις στις πιο πρωτότυπες ερωτήσεις. Γεμάτα περιέργεια αναζητούν μία διαφορετική απάντηση από ένα απλό επειδή έτσι. Ένα σαλόνι του βιβλίου αντιστοιχεί στην ερώτηση και ένα δεύτερο στην απάντηση. Ιδιαίτερη εικονογράφηση, απλό και ελάχιστο κείμενο αλλά και το θέμα του βιβλίου το κάνουν να ξεχωρίζει και να αξίζει να διαβαστεί και να λύσει κάποιες από τις παιδικές απορίες.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *