ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Έκλεψαν αγροτικό αυτοκίνητο στην Αλεξάνδρεια – βοηθήστε!

Έκλεψαν αγροτικό αυτοκίνητο στην Αλεξάνδρεια – βοηθήστε!

Εκλάπη τα ξημερώματα αγροτικό αυτοκίνητο ΤΟΥΟΤΑ, χρώματος μπορντό-κόκκινο από αυλή στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στην Αλεξάνδρεια.

Ο αριθμός κυκλοφορίας είναι ΗΜΚ 6991. Η πόρτα του οδηγού είναι ξυσμένη.

Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία για την κλοπή ή τη θέση του οχήματος ή υποψία, οι ιδιοκτήτες παρακαλούν να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6949056026.

5 Comments

  • Είναι το τρίτο toyota που κλέβουν μέσα σε λίγους μήνες. Με λίγα λόγια κάνουν ότι γουστάρουν.

    • Μεξικανοι ήταν?

    • Μέσα σε 10 χρόνια έχουν κλέψει 100-200 toyota και Tarro από το ρουμλούκι.

  • Από την δική μου σκέψη τα κλέβουν τα αγροτικά για να σηκώσουν κάτι βαρύ. Εξαρτήματα από κλειστό εργοστάσιο, μηχανές και ανταλλακτικά κλεμμένων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, μετασχηματιστές, ράγες, χρηματοκιβώτια, ξηλωμα βαγονιών όπως οι σύνδεσμοι βαγονιών τα φρένα βαγονιών και η βάση στήριξης των συνδέσμων, καλώδια χαλκού, και για άλλες δραστηριότητες. Φροντιστε να τοποθετήσετε bear lock στα αυτοκίνητα σας και gps tracker. Ανακάλυψα ότι όσα αυτοκίνητα δεκαετίας του 2014 με 2023 και ενοικιαζομενα κλάπηκαν για διακίνηση λαθρομεταναστών. Να το έχετε υπόψιν. Από τα nissan micra του 2022 με 23 δεν βρέθηκε κανένα. Εγώ που είμαι παθών μου κλέψανε mercedes c 200 του 2020. Υποκλεψαν το σήμα από κλειδί του σπιτιού μπουκαραν έβαλαν μπρος και εφυγαν.

    • Ρε φίλε παλιατζής είσαι όλα τα ξέρεις βλέπω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *