ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μας τα μπερδεύει ο Παναγιώτης Πατρίκας

Μας τα μπερδεύει ο Παναγιώτης Πατρίκας

Από τον Δεκέμβριο του 2022 μας είχε δηλώσει πως δύο μήνες πριν τις εκλογές θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το αν και το που θα είναι υποψήφιος (βίντεο παρακάτω). 

Ωστόσο ο πρόεδρος της Τ.Κ. Νησίου Παναγιώτης Πατρίκας “θολώνει τα νερά” διαρκώς και μπερδεύει τις καταστάσεις.

Παρά την πλούσια δράση του στο Νησί όπου τις περισσότερες φορές χρειάστηκε να βάλει το χέρι στη τσέπη για το καλό του χωριού, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του κάνοντας επαφές με όλους τους χώρους και συνδυασμού όπου έχει καλές σχέσεις.

Είναι σίγουρο πως δεν πρέπει να λείψει από την εκλογική αναμέτρηση του Οκτώβρη, ωστόσο μένει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και να αποκαλύψει ποιον/ποια υποψήφιο δήμαρχο θα στηρίξει και θα είναι (;) υποψήφιος μαζί του / της.

3 Comments

  • Ε Οχι και έβαλε λεφτά από την τσέπη του! Έλεος!!!

    • Έβαλε και μάλιστα πολλά.Εκανε πολλά για το χωριό μας. Κούρευε συνέχεια τα χόρτα στην παιδική χαρά και σε όλη την πλατεία έβαψε τις διαβάσεις έξω από το δημοτικό,το νηπιαγωγείο,την πλατεία και στην είσοδο του χωριού.Μαζευε τα σκουπίδια από την παιδική και την πλατεία ένα ένα κρατοντας μια μεγάλη σακούλα Καθαρισε τον περιφερειακό που τον είχαμε κάνει σκουπιδότοπο.Ραντισε τα χόρτα στον δρόμο από βρυσάκι τις Νησί και γύρισε όλο το χωριό ψεκάζοντας όπου έβλεπε χόρτα ακόμα και στα σπίτια που κατοικούνται..Οργανωσε αιμοδοσία 2 φορές τον χρόνο.Αλλαζε τις λάμπες πληρώνοντας τον άνθρωπο που ανέβαινε στην κολώνα γιατί δεν ερχόταν τότε οι αρμόδιοι να τις αλλάξουν..Χιονισε και πήρε το τρακτέρ και άνοιξε μέχρι και το τελευταίο δρομάκι στο χωριό μας.Ρωτα τον κόσμο αν είναι ψέμα έστω και ένα απ’ αυτά που γράφω.Θα έγραφα κι άλλα αλλά κουράστηκα να πληκτρολογώ.Δεν υπήρξε άλλος τέτοιος πρόεδρος στο χωριό μας και ούτε πιστεύω ότι θα υπάρξει ποτέ.Κριμα να μιλάς χωρίς να γνωρίζεις

  • Πόσος μας ενδιαφέρει το τι θα κάνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *