ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η “πρώτη” της Ελένης Λαφαζάνη ως επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη ανατροπής – νέα σελίδα»

Η “πρώτη” της Ελένης Λαφαζάνη ως επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη ανατροπής – νέα σελίδα»

Γράψαμε χτες (κλικ ΕΔΩ) πως νέος αρχηγός της παράταξης «Δύναμη ανατροπής – νέα σελίδα» είναι η Ελένη Λαφαζάνη. 

Ύστερα από την εσωτερική ψηφοφορία της παράταξης, η Ελένη Λαφαζάνη εκλέχτηκε με 4-2 σε ψήφους έναντι του Μόσχου Κυτούδη που διεκδίκησε και εκείνος την αρχηγία.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας, οι αρχηγοί των παρατάξεων και οι δημοτικοί σύμβουλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην κ. Λαφαζάνη στα νέα της καθήκοντα.

Εκείνη ευχαρίστησε στον σύντομο λόγο της τους συναδέλφους της που της εμπιστεύτηκαν την αρχηγία της παράταξης και τους δημοτικούς συμβούλους για τις ευχές τους.

Καλή επιτυχία και από εμάς!

2 Comments

  • Είναι ευχάριστο νέοι άνθρωποι να ασχολούνται με τα τοπικα πράγματα. Με αρχές όμως. Η θητεία του Δ.Σ. λήγει τον Δεκέμβριο. Η κυρία Λαφαζανη ανέλαβε αρχηγός αντιπολιτευτικης παράταξης στην οποία ανήκει 4,5 περιπου χρόνια τώρα.. Σε λίγους μήνες θα επιλέξει αν είναι εκ νέου υποψήφια και με ποιον. Την βλέπουμε συνεχώς δίπλα στον Γκυρινη. Εύχομαι να μην την δούμε μαζί του. Θα είναι η πλήρης απογοήτευση για τα κινητρα των νέων ανθρώπων.

  • Τώρα θα γίνω εγώ κακός που θα πω πως τα πολιτικά κριτήρια του δημάρχου είναι της ίδιας δυναμικής με το έργο του. Ενα καλό χαρτί από άποψη ψήφων είχε να εμφανίσει μέσα στην Αλεξάνδρεια (βλέπε Λαφαζάνη) και το έκαψε. Γινεται αρχηγός αντιπολιτευτικής παράταξης 5 σχεδόν μήνες προ των εκλογών. Θα έλθει τον Αύγουστο μήνα να την ανακοινώσει ως υποψήφια. Οχι πολιτικο κριτήριο, ούτε κοινή λογική δεν έχουν. Εκτός αν μας νομίζουν ηλ…θ… ΠΑΛΙ ΓΕΛΆΝΕ ΟΙ ΑΠΈΝΑΝΤΙ. Ο Μόσχος να δείτε πόσο το απολαμβάνει και ας το παίζει λυπημένος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *