ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πασχαλινό Bazaar αγάπης από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πασχαλινό Bazaar αγάπης από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

Και φέτος το Πάσχα, για άλλη μια χρονιά, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας διοργάνωσε ένα επιτυχημένο πασχαλινό παζάρι με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του προσωπικού και των μαθητών του σχολείου.

Από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και το προσωπικό των συναυλιζόμενων Δημοτικών Σχολείων (1ου και 5ου), το Δημοτικό Σχολείο του Π. Προδρόμου αλλά και όλη την τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας που αγκάλιασε με αγάπη την προσπάθειά μας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι κοντά στους μαθητές μας, στηρίζοντας αδιάλειπτα το έργο και τις δράσεις του σχολείου.

Επίσης, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας για την δωρεά λευκών πασχαλινών λαμπάδων, τον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου & Ελένης Σταυρουπόλεως Θεσσαλονίκης και τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας για την δωρεά κεριών ανακύκλωσης, τον αθλητικό σύλλογο του ΠΑΟΚ για την δωρεά μικροαντικειμένων προβολής της ομάδας για τον στολισμό των λαμπάδων, την κυρία Μαρίνα Παυλίδου της aromatika από το Ηράκλειο Κρήτης για τη δωρεά χειροποίητων σαπουνιών και την κυρία Αθηνά Δράβαλη για την δωρεά χειροποίητων κατασκευών για το παζάρι μας.

Χριστός Ανέστη σε όλους με υγεία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *