ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Τάσος Μπαρτζώκας το λέει και το εννοεί

Ο Τάσος Μπαρτζώκας το λέει και το εννοεί

Ένα από τα πιο συνηθισμένα κλισέ των υποψηφίων της προεκλογικής περιόδου είναι και το γνωστό «βάζω μπρος τις μηχανές» το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη του προεκλογικού αγώνα τους. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν τις έσβησαν ποτέ.

Όπως για παράδειγμα ο Τάσος Μπαρτζώκας που όπως τονίζουν οι συνεργάτες του, σε όλο το διάστημα της κοινοβουλευτικής θητείας του «όργωσε» κυριολεκτικά κάθε γωνιά της Ημαθίας, έχοντας συνεχή παρουσία σε πόλεις και χωριά ως βουλευτής και παραμένοντας πάντα δίπλα στους πολίτες, προσιτός και χωρίς να κάνει διακρίσεις.

Κι όπως οι ίδιοι τονίζουν «αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσει και να κατανοήσει τα προβλήματα, διεκδικώντας την επίλυσή τους, δυναμικά, ουσιαστικά και χωρίς υπεκφυγές».

Ο ίδιος ο Τάσος Μπαρτζώκας δηλώνει ότι «οι συμπολίτες μου είναι η δύναμή μου» και ότι «οι εκλογές είναι μόνο το μέσο και ποτέ αυτοσκοπός, καθώς πάνω απ’ όλα βάζω τον τόπο και τους ανθρώπους».

Είναι μια άποψη που δεν τη συναντάς συχνά κι αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του νεαρού βουλευτή, μάλλον δεν πρόκειται για συνηθισμένες προεκλογικές κουβέντες αλλά το εννοεί.

 Απομένει στους ψηφοφόρους της Ημαθίας να του το αναγνωρίσουν και πάλι.

Πηγή: zoomerang.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *