ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Οι βασικοί άξονες της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία

Οι βασικοί άξονες της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία

Σε τρεις βασικούς άξονες θα κινηθεί ο προεκλογικός αγώνας της Νομαρχιακής Οργάνωσης  του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και στην Ημαθία,  συμπληρωματικά και σε συνεργασία με τον προεκλογικό αγώνα που θα κάνουν «ατομικά» οι 6 υποψήφιοι του Κινήματος.

Όπως αναφέρει το zoomerang.gr, αυτό συζήτησαν τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Ημαθίας που συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη 19 Απριλίου στη Βέροια, για να συζητήσουν ζητήματα πολιτικής δράσης και προεκλογικής εκστρατείας.

Οι τρεις κεντρικοί άξονες του προεκλογικού αγώνα περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργία κλιμακίου που θα απαρτίζεται από μέλη της νομαρχιακής και κεντρικής επιτροπής που θα πραγματοποιεί επισκέψεις σε, χωριά, γειτονιές πόλεων, φορείς και υπηρεσίες, σε όλη την Ημαθία
  • Διοργάνωση ανοικτών κομματικών εκδηλώσεων σε κάθε δήμο της Ημαθίας (Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα)
  • Άμεση στελέχωση με κομματικούς εκλογικούς αντιπροσώπους, των εκλογικών κέντρων που θα λειτουργήσουν  ώστε να διασφαλιστεί το εκλογικό αποτέλεσμα.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΒΕΡΟΙΑ –ΝΑΟΥΣΑ –ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΙΟΣΚΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Επίσης, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα πραγματοποιήσει θεματικές εκδηλώσεις σε κάθε δήμο της Ημαθίας, θα λειτουργήσει εκλογικά κιόσκια ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί το άνοιγμα τεσσάρων γραφείων/εκλογικών κέντρων του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, σε Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα και σε χωριό του πρώην Δήμου Ειρηνούπολης (Κοπανό ή Αγγελοχώρι).

Στο πλαίσιο αυτό θα συγκροτηθεί Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα αντικείμενο της οποίας θα είναι ο προγραμματισμός, ο οργανωτικός σχεδιασμός και ο συντονισμός δράσεων στην Ημαθία, όπως εξορμήσεις κλιμακίων, επισκέψεις κτλ. για την πολιτική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και την προβολή του πολιτικού προγράμματος.

Βασικός στόχος είναι η εξωστρεφής δράση του κινήματος, η παρουσία και η παρέμβαση σε κάθε δήμο και περιοχή, με την διανομή φυλλαδίων και υλικού του Κινήματος.

Και ο απώτερος στόχος είναι η «κατάκτηση» μιας βουλευτικής έδρας στην Ημαθία ώστε το ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ να έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο και στην Ημαθία όπως και σε όλη την Ελλάδα.

1 Comment

  • Δεν βγάζει έδρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *