ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Φίλιππος Μανδηλαράς

Προτεινόμενη Ηλικία:4+ Ετών

Την παλιά εποχή, οι άνθρωποι ήτανε ανήσυχοι στη γη. Είχαν σκέψη πονηρή και ο καθένας κοιτούσε τον εαυτό του. Έτσι ο θεός αποφάσισε να καταστρέψει όλα όσα έχτισε. Ο μόνος που άξιζε να προστατευτεί από όλα αυτά γιατί ήταν δίκαιος ήτανε ο Νώε. Έτσι ο θεός του είπε να φτιάξει μία κιβωτό να μπει μέσα μαζί με την οικογένειά του, να πάρει ένα ζευγάρι από κάθε ζώο για να γλιτώσουν από τον κατακλυσμό που είχε αποφασίσει να ρίξει για να τα καταστρέψει όλα. Τι λέτε θα καταφέρει να τελειώσει ο Νώε την κιβωτό πριν ξεκινήσει ο κατακλυσμός και μετά τον κατακλυσμό τι θα έρθει;

Μία ακόμη ιστορία της σειράς «Η πρώτη μου Βίβλος», ένα βιβλίο για την ιστορία της κιβωτού του Νώε για να γνωρίσουν τα παιδιά την ιστορία μέσα από ένα παραμύθι. Απλό και κατανοητό κείμενο με στιχάκια. Όμορφες και φωτεινές εικόνες αλλά και η ιστορία κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αγνώστων.

Η βιβλιοπρόταση έγινε συνεργασία με την εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *