ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Δύο δυνατές υποψηφιότητες με τη Δώρα!

Δύο δυνατές υποψηφιότητες με τη Δώρα!

Λίγες ημέρες πριν προχωρήσει στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων που θα βρίσκονται στον συνδυασμό της, η υποψήφια δήμαρχος Αλεξάνδρειας Δώρα Κουρκουτά έκλεισε ακόμα δύο δυνατές υποψηφιότητες!

Η πνευμονολόγος Έφη Κοτσιφού και ο οδοντίατρος Θανάσης Τσιάπλας θα βρίσκονται με τη Δώρα στον συνδυασμό «μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ» στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

Η είδηση αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση γιατί πρόκειται για δύο γνωστούς επιστήμονες της Αλεξάνδρειας που στηρίζουν τον συνδυασμό της κυρίας Κουρκουτά και δίνουν δυναμική για τον προεκλογικό της αγώνα.

18 Comments

  • παμε δωρα!
    Μαζι Αλλαζουμε

  • Όλοι μαζί για την αλλαγή
    Μαζί αλλάζουμε

  • Μπράβο κύριε τσιαπλα μας
    Να κάνουμε όλοι μαζί κάτι καλύτερο αυτή την φορά
    Μαζι αλλάζουμε

  • Αντε να ξεβρωμισει ο τόπος

  • Είναι αλήθεια πως η γυναίκα αυτή, με όλη την πορεία της, εμπνέει εμπιστοσύνη. Δυναμική ως δικηγόρος, δυναμική και ακλόνητη στις απόψεις της ως πολιτικος (ωλ. 2002), χωρίς διαπραγματευση, μπορεί να γίνει ο συνεκτικό κρίκος όλων των δημιουργικών δυνάμεων. Γενικώς εμπνέει χωρίς να δείχνει έπαρση. Ασχέτως κομματικών επιλογών φαίνεται όχι απλώς μονόδρομος αλλά θετική επιλογή. Μην ακούσω για τους σημερινούς.

  • Πριν χρόνια την ακούσαμε να αγόρευσή εδώ στα δικαστήρια. Κόντεψε να δείρει την εισαγγελέα. Πολύ δυναμική και επιτυχημένη ως δικηγόρος. Μάζεψε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη μάλιστα. Το έχει.

  • Είμαστε όλοι μαζί
    Αρκετά με τις συναλλαγές
    Να διώξουμε το απόστημα από τον Δήμο μας

  • Ικανοί άνθρωποι με κοινό νου και βιογραφικά
    Τι άλλο θα μπορούσε να πάει καλυτερα

  • Αμάν βρε δώρα
    Στην μελικη το περιμέναμε στην Αλεξάνδρεια μας την έκανες
    Όλοι μαζί σου
    Μαζί αλλάζουμε

  • Αν και πολύ δεξια πιστεύω πως μπορεί να διοικήσει και να δείξει έργο. Σοβαρή και πολύ δημοκρατική με τους συνεργάτες. Κανένα κόμπλεξ ας δούμε τελικά μια γυναίκα να διοικεί.Αντε να δούμε

  • Βάλετε όλοι μαζί πλάτες και ξεπεράστε ότι σας χωρίζει
    Όλοι μαζί αποφύγετε τους εγωισμούς και την αυταρέσκεια σας
    Αφήσετε λίγο στην άκρη τα κόμματα και Αναρωτηθείτε τι μπορείτε να προσφέρετε στον τόπο. Ο τόπος μας καλώς ή κακώς είναι ο τόπος που μεγαλώσαμε και θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Οι δημοτικές εκλογές έχουν καταντήσει να είναι επαγγελματική αποκατάσταση για μερικούς και σωσίβιο για τις μέχρι τώρα επιλογές που έχουν κάνει στην ζωή τους. Ζεχνει ο τόπος και άνθρωποι και υποληψεις κατάστρεφονται για 30 αργύρια ( μεταφορικά). Και περιμένετε μετά από ποιους και τι;
    Πάμε δώρα, είσαι η ελπίδα μας για την αλλαγή του σκηνικού που έχει στηθεί στον δήμο μας

  • Να τα να τα
    Καλή επιτυχία παιδια
    Και οι τρεις ξεχωριστοί για την πόλη μας

  • Είναι που ξεκινάει που θα έφερνε νέες ιδέες και νέα πρόσωπα.

    • χαχααχαχα…Ωραιος…Το νέο να νικήσει το παλιό

    • Κάτσε ρε μεγάλε περίμενε λίγο γιατί ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή είσαι εμπαθής τουλάχιστον
      Περίμενες ένα ψηφοδέλτιο με 160 νέους;
      Ένας δημοφιλής οδοντίατρος που απείχε χρόνια και από την άλλη μια γιατρός νέα σε ηλικία και φρέσκια σαν υποψηφιότητα
      Ποσο ζόρι να εχεις άραγε;

    • Γιατί το λέτε αυτό. Ο κ. Σάκης δεν έχει ασκήσει ποτέ διοίκηση στο Δήμο. Ήταν σύμβουλος αντιπολίτευσης. Η ηλικια δεν ξενιζει, τα μυαλα ειναι το προβλημα.. Αυτός Έχει άποψη, έχει ιδέες, ειναι δημιουργικός , έχει ζήσει χρόνια στη Γερμανία, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία. Θα είναι πραγματικά κάτι νέο στη διοικηση. Η κ. Κοτσιφου , νέα επιτυχημένη επιστήμονας, πολύ καλή γιατρός, με ιδιαίτερη δραστηριότητα στα σχολείο ως μητέρα μαθητών. . Πολύ όμορφα νεα πρόσωπα, μορφωμένο, που δεν περιμένουν να ζήσουν από το Δημο. Φθανει η χολή σας. Θα σας πνίξει.

  • Λοιπον κάτι μου λέει πως δεν τελείωσαν οι εκπλήξεις
    Παρολα αυτά ο δήμαρχος όσο και αν κόπτονται διάφοροι διαφημιστές που αρθρογραφούν θα τον χάσει τον ύπνο του.
    Το ρουμλουκι ξυπνάει και πατερουληδες δεν ξεχνάει ποιοι το έπαιξαν με την ανοχή μας φυσικά. Πέσαμε λίγο για ύπνο αλλά αρκετά με τα…. Που επιπλέουν
    Τα λεφτά όλου του κόσμου δεν φτάνουν να εξαγορασουν συνειδήσεις

  • Υπέροχη και ελπιδοφόρα είδηση. Το καλό νέο της ημέρας!!!! Και οι 3 είναι σοβαροί, επιστήμονες, ξέρουν τι θα πει δουλειά και ο καθένας ξεχωριστά είναι άριστος στο επάγγελμα του. Δεν εξαρτώνται οικονομικά από δημοτικές αγαθοεργίες. Είναι νέοι, σοβαροί, συγκροτημένοι, δραστήριοι και ξέρουν πολύ καλά που πονάει αυτή η πόλη γιατί παρόλη την οικονομική τους άνεση ζουν εδώ και ασχολούνται πάντα με τους ανθρώπους και τα προβλήματα τους. Συγχαρητήρια για αυτή την συνεργασία που δίνει ελπίδα στην Αλεξάνδρεια για καλύτερες μέρες. Ευχές και αγώνας για την νίκη και την αλλαγή της μοίρας της πόλης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *