ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΗ ΜΑΓΙΚΗ

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Φίλιππος Μανδηλαράς

Προτεινόμενη Ηλικία: 5+ Ετών

Την εποχή που ήταν νέα η γη, ζούσαν αλλόκοτα πλάσματα, όπως ο Κέκροπας, που είχε διπλή φύση. Έχτισε μια πόλη σε μια γωνιά της Αττικής που θα γινόταν ξακουστή. Κάλεσε την Αθήνα και τον Ποσειδώνα για να δουν ποιος θα αποκτήσει την πόλη και θα της χαρίσει το όνομα του. Ελιά χαρίζει η Αθήνα και το νερό ο Ποσειδώνας. Ποιος άραγε θα δώσει το όνομα στη νέα πόλη;

Ένας ακόμη τίτλος της best seller σειράς «Η πρώτη μου ιστορία – Αθήνα πόλη μαγική». Μια ιστορία για την μαγική και ξακουστή πόλη που όλοι θέλουν να επισκεφτούν. Με τα ομοιοκατάληκτα κείμενα αλλά και τις ζωηρές εικόνες οι μικροί αναγνώστες θα ταξιδέψουν στους αιώνες και θα αποκτήσουν χρήσιμες πληροφορίες για την Αθήνα. Μια ιστορία που αξίζει να διαβάσετε μαζί με τα παιδιά.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *