ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Τάσος Μπαρτζώκας παραχώρησε συνέντευξη τύπου και ανέλυσε τους στόχους του για τη νέα τετραετία

Ο Τάσος Μπαρτζώκας παραχώρησε συνέντευξη τύπου και ανέλυσε τους στόχους του για τη νέα τετραετία

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023 στην Ελιά, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με την Νέα Δημοκρατία Τάσος Μπαρτζώκας.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του σε θέματα που αφορούν την Ημαθία, στις δράσεις του και τις νίκες της Νέας Δημοκρατίας την τελευταία τετραετία, τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις του για οικονομικά και θεσμικά ζητήματα, όπως η φορολογία (μείωση προκαταβολής φόρου), οι δασικοί χάρτες, η εξομοίωση του επιδόματος μητρότητας για τις γυναίκες ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότισσες, ο κανονισμός του ΕΛΓΑ, τα έργα άρδευσης, η υποστελέχωση του ΕΚΑΒ Ημαθίας, αλλά και για τις πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις του για την ίδρυση κέντρου ψυχικής υγείας στην Ημαθία, για την παρέμβασή του και την λύση στο θέμα της Γέφυρα του Κρασοπούλη και άλλα.

Αναφέρθηκε σε στόχους της νέας τετραετίας για την Ημαθία, για τον τουρισμό της, την οικονομία και την ευημερία των πολιτών της, για τα παιδιά και τις επόμενες γενιές της.

Αναφερόμενος στους στόχους του, παρουσίασε την προτεραιτότητά του για την νέα τετραετία, την πρότασή του για δημιουργία Νέας Ακαδημίας Ελληνικών Σπουδών, ως μια σύγχρονη…

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε εικόνες στο zoomerang.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *