ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Συναντήσεις με τα Σώματα Ασφαλείας σε Αλεξάνδρεια, Βέροια και Νάουσα για την Ολυμπία Αποστόλου

Συναντήσεις με τα Σώματα Ασφαλείας σε Αλεξάνδρεια, Βέροια και Νάουσα για την Ολυμπία Αποστόλου

Σειρά συναντήσεων με τους επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και ένστολους συνδικαλιστές είχε η Ολυμπία Αποστόλου, υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής τις προηγούμενες μέρες σε Αλεξάνδρεια, Βέροια και Νάουσα.

Στις συναντήσεις είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί πλήρως για υπηρεσιακά ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, αλλά και εργασιακά ζητήματα που απασχολούν τους ένστολους.

Από τις συζητήσεις προέκυψε ότι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι στο έργο τους είναι η έλλειψη σύγχρονων οχημάτων, η μη παροχή αποτελεσματικών μέσων προστασίας, η μη αναγνώριση της επικινδυνότητας των επαγγελμάτων τους, οι αποσπάσεις σε αεροδρόμια, τουριστικές και συνοριακές περιοχές που δημιουργούν ελλείψεις προσωπικού αλλά και μεγάλη αναστάτωση στην προσωπική ζωή, η καθυστέρηση στην ψηφιοποίηση και εκσυγχρονισμό υπηρεσιών.

Όσον αφορά την επαναλειτουγία της σχολής αστυφυλάκων Νάουσας, η στελέχωσή της με νέο προσωπικό και όχι με αστυνομικούς από τα Τμήματα της Ημαθίας είναι περισσότερο από επιβεβλημένη.

Η Πυροσβεστική βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος της Πολιτικής Προστασίας, που θα παίζει όλο και σημαντικότερο ρόλο τα επόμενα χρόνια, λόγω και των αυξημένων προκλήσεων από την κλιματική κρίση.

 

 

Από την πλευρά της, η κυρία Αποστόλου διαβεβαίωσε πυροσβέστες και αστυνομικούς ότι η προστασία του πολίτη βρίσκεται….

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε εικόνες στο zoomerang.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *