ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Επίσκεψη της Δώρας στον Μητροπολίτη – η πρώτη δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook

Επίσκεψη της Δώρας στον Μητροπολίτη – η πρώτη δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook

Την πρώτη της δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαΐου 2023 η υποψήφια δήμαρχος Αλεξάνδρειας Δώρα Κουρκουτά.

Μάλιστα η πρώτη της δημοσίευση ήταν από την επίσκεψη στον μητροπολίτη Βεροίας μαζί με τους Απόστολο Ρεσινιώτη, Δημήτρη Πανταζόπουλο και Γιώργο Καραλιόπουλο τη 2η μέρα του Πάσχα.

Όπως αναφέρει στη δημοσίευσή της η κυρία Κουρκουτά:

Πρώτη Μαΐου σήμερα και μιας και είναι ο αγαπημένος μου μήνας είπα να προχωρήσω στην πρώτη μου ανάρτηση .

Όσο και να επέμενα στο face to face, τελικά νικήθηκα από το facebook, λόγω των αναγκών της προεκλογικής μας εκστρατείας.

Θέλω λοιπόν να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου από την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας: Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, την Δεύτερη ημέρα του Πάσχα, μία μικρή αντιπροσωπεία μας, έγινε δεκτή από το σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονα.

Η επίσκεψη μας είχε σκοπό να λάβουμε την ευλογία του, προ της έναρξης του αγώνα μας και δεν σας κρύβω ότι εκτιμούσαμε πως θα είχε διάρκεια λίγων λεπτών.

Μία ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε όμως καθώς ο Μητροπολίτης μας προχώρησε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα και πολύωρη συζήτηση μαζί μας. Πολύ ανθρώπινος, χαλαρός, άνετος , με σύγχρονες αντιλήψεις, γνώστης όλων των θεμάτων του Δήμου μας, μας έκανε να νιώσουμε πολύ οικεία και να συζητήσουμε μαζί του τα σχέδια μας για τον τόπο μας . Ευλογία, δημιουργικές ιδέες , χαμόγελα και την υπόσχεση όλων μας πως η συνάντηση μας θα επαναληφθεί, ήταν αυτά που αποκομίσαμε .

Τον ευχαριστούμε!

14 Comments

  • Και ο Ναλμπαντης με την ευλογία του Μητροπολίτη ξεκίνησε!

    • Ο Ναλμπαντης ήταν ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι πολύ δεξιά, ξέρεις πατρίς θρησκεία οικογένεια . Δικαιολογείςτα. Στον Ναλμπαντη μπορεί να μην έδωσε ευχή. . Σε αυτήν θα δώσει όχι μόνο ευχή αλλά θα δώσει τα ρέστα του. Θα με θυμηθείς.

  • Μα η Κουρκουτα δεν κάνει κινήσεις
    Αφού δεν θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο
    Τους χορεύεις Δώρα

  • Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην κ Κουρκουτά. Να θυμίσω όμως την κ Κουρκουτά που ξαφνικά ανακάλυψε τον Μητροπολίτη μας πώς και στην Πόλη μας την Αλεξάνδρεια έχουμε τους εξής Ιερούς Ναούς. Τον Ναό τις κοιμήσεως τις Θεοτόκου που βρίσκεται απέναντι από τον πρακτορείο του ΚΤΕΛ,τον Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου που βρίσκεται επί τις οδού Αντύπα, τον Ναό του Κυρίλλου και Μεθοδίου που βρίσκεται επί τις οδού Μπουράτση στα Αμπελοτόπια , και τον Νεκροταφιακό Ναό του Αγίου Αθανασίου που η μνήμη του εορτάζεται σήμερα. Αυτά προς πληροφόρηση τις.

    • Νομίζω πως η συνάντηση με τον μητροπολίτη είναι συμβολική
      Επίσης η Δώρα από όσα γνωρίζω δεν είναι του θεαθήναι. Δεν γύρισε τα πανηγύρια και τα δέντρα. Και τέλος δεν τελείωσε ο προεκλογικός αγώνας αλλά μόλις άρχισε. Βιάζεσαι φίλε μου
      Όταν θα πάει ελπίζω να βγεις να της το αναγνωρίσεις. Και πως πήγε θεσμικά σαν υποψήφια και όχι στην ανάσταση η σε βαφτίσια

    • Κάνετε επιτέλους την αυτοκριτική σας και αναρωτηθείτε γιατί διώξατε τόσο κόσμο από την ενορία σας καλέ μου άνθρωπε και αφήστε τη Δώρα και κάθε Δώρα να πράξει όπως αναπαύεται… Μπορεί να εκκλησιάζεται μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και σχολιασμούς, εσείς που το ξέρετε;; Αλλά ξέχασα, δεν το επιτρέπεται αυτό ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ… Βάλατε κανόνα μόνο στην ενορία σας…Οι άλλοι δεν θα σωθούν είναι πλανεμενοι..ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟΟΟΟ!!!!

  • Δώρα και άλλος υποψήφιος στον ορίζοντα;
    Τι καλό παιδί ρε συ
    Οι υποψήφιοι του δημάρχου που είναι;
    Έχει πέντε και τους πηγαινοφερνει δεξιά αριστερά. Δεν λέω πως είναι μόνο αυτοί αλλά δεν πρέπει να μας δείξει ποιοι ………………μαζί του;

  • Πάμε δώρα μαζί. Τόσα χρόνια πόσο χαίρομαι που θα είσαι υποψήφια
    Από που προκύπτει πως είναι πολύ δεξιά και τι σημαίνει αυτό; πως προσέγγισε τόσο κόσμο από τον προοδευτικό χώρο; ποιος την γνωρίζει προσωπικά και σας λέει τέτοια πραγματα; τσιαπλας κιρκιλιανιδης Πετρίδης τσολακης αν όντως ήταν τόσο δεξιά θα ήταν στο πλευρό της; ποιο αυταρχικό από το δήμαρχο και τις εξουσίες που έχει κρατήσει για τον ευατο του υπάρχει άραγε; και αν είναι δικαιολογία για κάποιους ……………με τον δήμαρχο τότε να ξέρετε ο κάμπος βράζει. Βράζει κυριολεκτικά με την ανυπαρξία τους και την σηψη που συντηρούν οι ίδιοι
    Τα γνωστά τρολ του γκυρινη με τις ιστορίες τους. Προσοχή η λάσπη τείνει να γυρίσει πίσω σε αυτόν που του ρίχνει.

  • Για να είμαστε δίκαιη με τη γυναίκα. Εγώ την βλέπω χρόνια τώρα, πολύ πολυ συχνά , σχεδον καιημερινα στον Άγιο Αθανάσιο. Μάλιστα παραμονή το πρώτο ψυχοσαββατο είχε ένα τσαπακι και έκοβε χόρτα. Αναρωτιέμαι όμως η πίστη φαίνεται από το πόσο συχνά στολίζεσαι και πας στην εκκλησία . Μόλις προχθές μάλιστα έπινε καφέ και κάπνιζε σε ένα μνήμα μπροστά. Έλεος πια. Καταλάβαμε πως κάποιοι δεν τη γουστάρετε. Να την κρίνετε πολιτικά, όχι σαν κατινες της γειτονιάς.

  • μάθετε να κρίνετε πολιτικά. όσο για την επίσκεψη τι να κάνουμε;; αποφάσισε να ξανασχοληθεί με την πολιτική και οι παπάδες είναι αναγκαίο κακό στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. επηρεάζουν ψηφοφόρους.

  • Εσύ που γράφεις για τις εκκλησίες μην της πεις και τους ιερείς τους. Όλοι πελάτες της είναι. Τους ξέρει. Έμαθα πως στα εγκαίνια δεν ξέρει ποιον να πρωτοδιαλεξει. Μπορεί να φέρει τον πατριάρχης, της έκανε κονε ο Πανταζοπουλος.

  • Δωριτσα στα έχω πει πολλές φορές προσωπικά και σου το λέω σήμερα και δημόσια. ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΊΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΣ . Έχεις απέναντι σου ένα σύστημα ανέργων, ανεπαγγελτων, κομπλεξικων και με.πολλα απωθημενα ανθρωπων. Ενα συστημα που 9 χρονια τωρα ζει απο το δημο. Απεκτησαν ονομα και οντοτητα κοινωνικη λογω δημου.Για ποιο λογο να ασχολεισαι μαζι τους. Παράτα τα για να αρχισεις να γελάς και πάλι. Αντε έρχεται και καλοκαίρι και ξέρεις εσύ. Ξεροκέφαλη εισαι φιλενάδα.

  • Αφήστε τις χαζομάρες. Η Δώρα έκανε Πάσχα στο ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ. Εγώ την είδα και Μ.Παρασκευη και Μ. Σάββατο και Κυριακή πρωί πρωί. Δηλαδή έπρεπε να πάει στην Παναγία για να την βγάλουν φωτογραφία. Ελέησον με Κύριε και να ελεήσει και σας

  • ολοι ξερουμε ποιος ειναι ποιος στον καμπο
    το μοναδικο που πρεπει τωρα ειναι να δειξουμε στην καλπη πως
    ολοι μαζι αλλαζουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *