ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

50 χρόνια Μιχαλόπουλος – Κυριακή 14/5 η απονομή Πτυχίων. Δείτε παλιές φωτογραφίες!

50 χρόνια Μιχαλόπουλος – Κυριακή 14/5 η απονομή Πτυχίων. Δείτε παλιές φωτογραφίες!

Φέτος τα Αγγλικά ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ κλείνουν 50 χρόνια λειτουργίας.

Μαζί με τα πτυχία που θα δώσουμε, αν ήσασταν παλιός μαθητής και θέλετε να θυμηθείτε τα παλιά καθώς και να δείτε φωτογραφίες / ενθύμια από όλα αυτά τα χρόνια με την κυρία Δώρα, την κυρία Ναταλία, τον Bob και τη Sally, την κυρία Μαίρη, την κυρία Τζένη, την κυρία Δήμητρα και άλλες αγαπημένες καθηγήτριες, σας περιμένουμε στη φετινή εκδήλωση απονομής πτυχίων, η οποία θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Τα πτυχία θα δοθούν στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας στις 14/5, στις 6:30μμ. Μερικές παλιές καθηγήτριες θα είναι παρούσες και θα χαρούν να σας ξαναδούν! Φυσικά μαζί μας θα είναι και ο κύριος Γιώργος με την κυρία Ζωζώ.

Στην αρχή της εκδήλωσης οι μικροί μαθητές των τμημάτων Pre-Junior (Α’ και Β’ τάξη Δημοτικού), θα κάνουν επίδειξη των γνώσεών τους και έπειτα θα δοθούν τα Πτυχία Lower, Proficiency κτλ των τελευταίων 2 ετών.

Ακολουθούν δείγματα από φωτογραφίες από τα 50 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι υπόλοιπες θα είναι στην εκδήλωση!

2 Comments

  • Ο κύριος στην 10η φωτογραφία με το θεσπέσιο μυστάκιο και την άσπρη μπλούζα ήταν από Βρετανία και τον είχα καθηγητή στα 80s και εξ αριστερών του νομίζω είναι η σύζυγος του που δίδασκε κι αυτή. Τους είχαμε καλέσει και σπίτι για φαγητό, καταπληκτική άνθρωποι. Απίστευτες μνήμες.

  • Απίστευτα… χρόνια…!!!
    1η και 17η στην αγκαλιά μου ο Κώστας Μιχαλόπουλος και στην 16η δίπλα στον Δημήτρη και ένα θρανίο πίσω από την …Μαρία, μάλλον!!!
    Τι συγκίνηση και όμορφες αναμνήσεις, μόλις είδα τις φωτογραφίες!!!
    Πάντα επιτυχίες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *