ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε τους δρόμους της Αλεξάνδρειας

Ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε τους δρόμους της Αλεξάνδρειας

«Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να εξελιχθεί ο τόπος μου, τόνισε ο Βασίλης Τσιάρτας αναφερόμενος και στην Αλεξάνδρεια κατά την πρόσφατη συνέντευξή του, στη WEB TV του Alexandreia-gidas.gr, συμπλήρωσε όμως ότι «δεν μπορώ όμως να μην παρατηρήσω κάποια πράγματα που βλέπω αυτές τις ημέρες που βρίσκομαι εδώ και με στεναχωρούν πολύ» και ανέφερε ως παράδειγμα τους δρόμους.

Για το ίδιο θέμα, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος «Εθνική Δημιουργία» των Θ. Τζήμερου και Φ. Κρανιδιώτη, συμπλήρωσε. «Πρόκειται για ένα τραγικό οδικό δίκτυο και πραγματικά είναι εντυπωσιακό πως ο κόσμος ανέχεται αυτή την κατάσταση με τα χάλια των δρόμων που εκτός από βασικό ότι είναι επικίνδυνοι, είναι και κάτι το αντιαισθητικό. Δεν γίνεται να κυκλοφορείς στους δρόμους, να μη νιώθεις ασφαλής και να φοβάσαι. Είμαι σίγουρος ότι ο τόπος μας έχει δυναμική, έχει δυνατότητες, αρκεί να μπορέσουν όλα αυτά να αξιοποιηθούν σωστά».

Ο Βασίλης Τσιάρτας μπορεί πλέον να μην κατοικεί μόνιμα στην Αλεξάνδρεια όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε όμως σίγουρα διατηρεί το DNA του Ρουμλουκιώτη, έχει καλούς φίλους στην περιοχή και νοιάζεται για τον τόπο του. Το δείχνει συνεχώς και είναι σίγουρο ότι ο τόπος θα του το ανταποδώσει, τόσο στις εκλογές που έρχονται, όσο και αργότερα ίσως και από ένα άλλο μετερίζι, πέρα από αυτό της κεντρικής πολιτικής σκηνής για το οποίο σήμερα μάχεται.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί στο 31.30:

Πηγή: zoomerang.gr

1 Comment

  • Μην νιαζεσε πολύ για την Αλεξάνδρεια φίλε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *