ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τελικός Κ16 ΕΠΣ Ημαθίας: Βέροια – Τηλέμαχοι 4-2: Έφτασαν στην πηγή αλλά..

Τελικός Κ16 ΕΠΣ Ημαθίας: Βέροια – Τηλέμαχοι 4-2: Έφτασαν στην πηγή αλλά..

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να.. “πιει νερό” η Κ16 των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας που αγωνίστηκε στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη αν και άνοιξε το σκορ με το “καλημέρα” της αναμέτρηση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάρκου, ισοφαρίστηκε γρήγορα από τη Βέροια η οποία κατάφερε στη συνέχεια να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη με 4-2.

Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται “ματσάρα”, με το σκορ να έχει διακυμάνσεις και τις δύο ομάδες να παλεύουν “σώμα με σώμα” μέχρι και τα τελευταία λεπτά. Το σκορ άνοιξαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι Τηλέμαχοι μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Μάρκου, ενώ με την συμπλήρωση του 10λεπτου, η Βέροια σημείωσε το 1-1 χάρη σε γκολ του Καρασαρίδη. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα παρέμειναν ρευστά, μέχρι το 68ο λεπτό, οπότε και ο Δάρλας έδωσε προβάδισμα στους τυπικά γηπεδούχους της Βέροιας (2-1). Οι Τηλέμαχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 2-2 με γκολ του Φωτεινιά στο 79ο λεπτό. Η Βέροια απάντησε και μόλις δύο λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα με 3-2 και σκόρερ τον Γιαγτζίδη, ενώ στο 82′ σημειώθηκε το τελικό 4-2.

Δείτε εικόνες στο sportsfan.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *