ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ιωσηφίδου και Ασλάνογλου πριν και μετά από 44 χρόνια αλλά πάντα με το Κίνημα της καρδιάς τους!

Ιωσηφίδου και Ασλάνογλου πριν και μετά από 44 χρόνια αλλά πάντα με το Κίνημα της καρδιάς τους!

Στη διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Αλεξάνδρεια (κλικ ΕΔΩ), όπου συμμετείχαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος στην Ημαθία, παραβρέθηκαν και οι γονείς της Ολυμπίας Αποστόλου οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της νεαρής υποψήφιας και στηρίζουν συνεχώς τον αγώνα της.

Πρόκειται για τον Κώστα Αποστόλου και την Ίλια Ιωσηφίδου, που ήλθαν κι αυτοί στην Αλεξάνδρεια στο πλαίσιο της εκδήλωσης καθώς και οι δυο τους είναι γνωστά στελέχη του ΠΑΟΚ και συμμετέχουν ενεργά στο κόμμα, από τη νεαρή ηλικία τους.

Στην Αλεξάνδρεια είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με τον προηγούμενο Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, τον Κώστα Ασλάνογλου, επίσης γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήδη από τα χρόνια της νεολαίας. Μάλιστα η Ίλια Ιωσηφίδου, που επίσης υπήρξε στέλεχος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ,  θυμήθηκε μια εκδήλωση της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ που έγινε πριν από  44 χρόνια στη Νάουσα, το 1979, όπου συμμετείχε στην παρουσίαση της εκδήλωσης μαζί με τον Κώστα Ασλάνογλου.

Το zoomerang.gr εξασφάλισε μια φωτογραφία από εκείνη την ιστορική εκδήλωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στη Νάουσα, όπου διακρίνονται μαζί στην εξέδρα της, οι νεαροί Ίλια Ιωσηφίδου και Κώστας Ασλάνογλου. Μαζί δημοσιεύουμε και τη φωτογραφία της πρόσφατης συνάντησής τους, ξανά για το ΠΑΣΟΚ, 44 χρόνια μετά.

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, οι πολιτικές συνθήκες να άλλαξαν εντελώς όμως αν μη τι άλλο, η αγωνιστική διάθεση και των δύο, για το Κίνημα της καρδιάς του, παραμένει αναλλοίωτη και διαρκής.

Όσο για την Ολυμπία Αποστόλου, φαίνεται ότι κουβαλάει μια «βαριά» οικογενειακή κληρονομιά σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ και όλα δείχνουν ότι θα φανεί αντάξιά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *