ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Αιτήσεις για voucher δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ στο ΚΔΑΠ «Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» στην Αλεξάνδρεια

Αιτήσεις για voucher δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ στο ΚΔΑΠ «Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» στην Αλεξάνδρεια

Από το ΚΔΑΠ «Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» ανακοινώθηκε:

Θέλετε να είστε τον επόμενο χρόνο κοντά μας εντελώς δωρεάν;

Οι αιτήσεις για να αποκτήσετε voucher μέσω ΕΣΠΑ και να μπείτε στην ομάδα μας, μόλις άνοιξαν για όλους. Κλείστε εγκαίρως τη θέση σας!

Έως και τις 11 Ιουλίου 2023 μπορείτε να κάνετε την αίτηση σας και να μας ενημερώσετε για να μπορέσουμε να σας κρατήσουμε θέση στο κέντρο μας!

Εμείς βρισκόμαστε καθημερινά κοντά σας για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την αίτηση σας με επιτυχία και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.

Μπορείτε να μας καλέσετε ( 23330 24833) ή να περάσετε από τον χώρο μας (Βετσοπούλου 21) για να ενημερωθείτε και να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

Λίγα λόγια για εμάς…

Το κέντρο και οι εκπαιδευτικοί μας βρίσκονται κοντά στους μικρούς μας φίλους με στόχο την παροχή γνώσης και διασκέδασης, πάντα με σεβασμό προς τους γονείς και τα παιδιά.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στον υγιεινό τρόπο ζωής, στη γυμναστική και στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ανακύκλωσης, βασικά εφόδια που καλό θα ήταν να αποκομίζει ο καθένας μας απο τη παιδική του ηλικία.

Σας υποσχόμαστε πως έρχεται μια αξέχαστη χρονιά με δημιουργικά εργαστήρια, πολλές όμορφες εξορμήσεις και δράσεις στη φύση αλλά και μεγαλοπρεπή events για μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε όλους.

ΚΔΑΠ «Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί»

Βετσοπούλου 21, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2333024833, 6932732455 και 6932732454

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *