ΤΟΠΙΚΑ posted by

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η σεζόν για το ΒΕΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η σεζόν για το ΒΕΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Από την Ακαδημία Στίβου ΒΕΛΟΣ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Το κλείσιμο της σεζόν έρχεται με τον καλύτερο τρόπο για τους αθλητές του συλλόγους μας!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο σύλλογος μας πήρε μέρος στο πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη στην Πάτρα, με τη συμμετοχή τεσσάρων αθλητών, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις !
Η Στέλλα Καρασαββίδου, γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας, με βολή στα 31,25 μ. στον ακοντισμό, κατέκτησε την 21η θέση στη γενική κατάταξη ενώ οι ρίπτες μας Τσοπουριδης Κωνσταντίνος και Μυλωνάς Μερκούριος, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση τη φετινή σεζόν, συνέχισαν και στην Πάτρα με τον Κωνσταντίνο να κατακτά την 15η θέση με βολή στα 36,96 μ. και τον Μερκούρη με βολή στα 36,55 μ., που αποτελεί και νέο ατομικό ρεκόρ, την 16η θέση.
Την πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία Κ18, έκανε ο Δαρλοπουλος Γρηγόρης στο άλμα εις μήκος ο οποίος πέταξε στα 6,21 μ. και κατέκτησε την 21η θέση. Αν και αγωνιζόταν σε μεγαλύτερη κατηγορία, ο Γρηγόρης έδειξε παρόν και πολλά υποσχόμενος για την νέα χρονιά!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την τεράστια αυτή προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές μας! Είμαστε περήφανοι για όλους σας!
Η φετινή σεζόν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για άθληση!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *