ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Τμημάτων Μουσικών Σπουδών της Μουσικής Σχολής ΜΙΝΟΡΕ!

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Τμημάτων Μουσικών Σπουδών της Μουσικής Σχολής ΜΙΝΟΡΕ!

Συγχαρητήρια θερμά Μίλτο Τζημούρτο, Μαγδαληνή Στεφανίδου, Φίλιππε Ντινόπουλε για την μεγάλη σας επιτυχία, την είσοδο σας στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών των Πανεπιστημίων!

Κυρίες, Κύριοι, έχουμε 3 νέους φοιτητές από σήμερα, 3 νέα παιδιά μέσα από τη Μουσική Σχολή ΜΙΝΟΡΕ, τα οποία με σκληρή δουλειά και σε χρόνο ρεκόρ, έχουνε καταφέρει να μπούνε στο πανεπιστήμιο. Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή και η βαθμολογία των μουσικών μαθημάτων Αρμονία και Dictee των πανελλαδικών εξετάσεων, 20ρια και 17ρια τα παιδιά μας, Αριστεύσανε, μπορούνε να φοιτήσουν σε όποιο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της χώρας επιθυμούν, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κέρκυρα!  Είχαμε τρεις υποψήφιους και περάσανε και οι τρεις!  Μπράβο σας! Καλή σταδιοδρομία!

Σπουδαστές και Σπουδάστριες, Γονείς, Φίλες και Φίλοι σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, και την επιλογή σας για τις μουσικές σας σπουδές! Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για τις επιτυχίες όλων των σπουδαστών μας κλείνουμε κι αυτή τη σχολική χρονιά! Κάνουμε μόνο το καλύτερο, γιατί απλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο…!!!

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΙΝΟΡΕ – ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΜΙΝΟΡΕ με μια ματιά/κλικ εδώ: http://www.alexandreia-gidas.gr/2017/5363/ 

ΜΙΝΟΡΕ για πανεπιστήμια/κλικ εδώ:  http://www.alexandreia-gidas.gr/2017/5941/

ΜΙΝΟΡΕ WEB/κλικ εδώ: https://web.facebook.com/%CE%9C%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%A1%CE%95-215119607625/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *