ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου σήμερα Παρασκευή και το θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά ευχάριστα νέα στο σπίτι σου για οικονομικά! Η μέρα είναι κατάλληλη για να λυθούν προβλήματα που αφορούν το ακίνητο, τα οικονομικά του σπιτιού, τα προβλήματα με τους συγγενείς. Μία πρόταση ή μία ιδέα από ένα οικείο σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει να δεις καταστάσεις διαφορετικά και να διαπιστώσεις ότι υπάρχει φως στο τούνελ της ζωής σου! Επιπλέον εμπιστέψου την διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές που θα σε οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, ξαφνιάζεις ευχάριστα τον σύντροφο με την πρόταση για ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Το περιβάλλον προσφέρεται για πιο στενή επαφή και ιδιωτικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ξαφνιάζει η οικειότητα που δείχνει ένα άτομο από το περιβάλλον και σε προδιαθέτει να το γνωρίσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, σήμερα Παρασκευή και σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που φέρνει αφενός την αφύπνιση του μυαλού σου αφετέρου σημαντικές ειδήσεις και πληροφορίες που σε χαροποιούν και αφορούν μια μετακίνηση, ή μια γνωριμία. Η επικοινωνία σήμερα περιλαμβάνει ξαφνικές προσκλήσεις για έξοδο που σε θέτουν σε εγρήγορση, αφού θέλεις να τα προλάβεις όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση είναι μια ιδανική μέρα για να κάνεις περιπάτους, βολτούλες και μικρές μετακινήσεις που θα τις ευχαριστηθείς. Υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας εκδρομής. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχθείς ωραιότατες και ξαφνικές προτάσεις για συνάντηση. Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η όρεξη για φλερτ μπορεί, να φέρει στην ζωή σου το άτομο που ποθείς.

Δέχεσαι επαγγελματικές προτάσεις και δεν αποκλείεται να προέρχονται από φιλικό άτομο. Στα οικονομικά δεν σε απασχολεί απολύτως τίποτα σήμερα αφού η σκέψη σου πετάει σε άλλα θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου, σήμερα Παρασκευή και το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, σε στηρίζει για να βρεθούν ξαφνικές λύσεις σε θέματα οικονομικών. Επιτέλους υπάρχουν κάποια «παραθυράκια» που σε βοηθούν να ρυθμίσεις χρεωστικές οφειλές, ενώ πιθανή είναι και μία είδηση για την έγκριση ενός δανείου, ενός επιδόματος ή κάποιων οφειλόμενων χρημάτων! Η μέρα είναι κατάλληλη και για να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε ξαφνιάζει η εκδήλωση της αγάπης του συντρόφου και η επιθυμία του να είστε μαζί περισσότερο χρόνο. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια πρόταση από ένα άτομο που υπήρχε παλαιότερα στην ζωή σου και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ενδιαφέρει σήμερα η επαγγελματική καταξίωση και η αναβάθμιση της θέσης στην δουλειά σου. Επιθυμείς εκτός της αναγνώρισης και την οικονομική άνοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, σήμερα Παρασκευή και σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό αφού ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σου. Ξαφνικές συναντήσεις με φίλους και παρέες σε χαροποιούν και σε βγάζουν από την εσωστρέφεια του προηγούμενου διαστήματος. Σχέδια για το μέλλον ευοδώνονται με απόλυτη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση και έχεις ήδη βρει τον σύντροφο της ζωής σου, θα περάσεις όμορφα στο ταξίδι που έχεις προγραμματίσει. Πνέει ανανεωτικός αέρας στην σχέση! Εσύ που δεν βρίσκεσαι σε σχέση, βρίσκεσαι σε καλό δρόμο για να βρεις, Ο φιλικός κύκλος προσφέρεται για εξόδους, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πολλές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια αφορούν επαφές με το εξωτερικό, ή με ξένους συνεργάτες. Στα οικονομικά δεν έχεις κανένα πρόβλημα και νιώθεις αισιόδοξος.

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Λέοντα μου, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Να αναμένεις ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα, την κοινωνική καταξίωση αλλά και την επίτευξη των στόχων σου. Αν και κάνεις σκέψεις για το παρελθόν δεν σε προβληματίζουν ούτε ρίχνουν την ψυχολογία σου. Το αντίθετο μάλιστα γιατί μαθαίνεις από τα λάθη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, σήμερα μπορεί να σου βγει λίγη ζήλια για τον ερωτικό σύντροφο, αλλά θα είναι περαστική γιατί στην ουσία δεν έχεις λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν γνωρίζεις κάποιο άτομο που να σε ενθουσιάσει σήμερα. Το ενδιαφέρον σου βρίσκεται σε άλλους τομείς της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κάνεις μια εξαιρετική συνεργασία που θα σε ανεβάσει επαγγελματικά και κοινωνικά. Στα οικονομικά θα πρέπει να διαθέσεις ένα κεφάλαιο στην αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου, σήμερα είναι Παρασκευή και το θετικό εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού, φέρνει σπουδαίες και θετικές εξελίξεις στα σχέδια σου για το μέλλον. Υλοποιείς στόχους και επιθυμίες. Μέσα σε αυτά δεν αποκλείεται και ένα σημαντικό ταξίδι που θα συνδυάσεις το τερπνό μετά του ωφέλιμου. Κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα αναμένεται να φέρουν χαρά, ικανοποίηση αλλά και την πρόταση για καλοκαιρινές αποδράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε σένα που είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς με τον ερωτικό σύντροφο. Ένα ταξίδι και η επαφή με άτομα που έχουν άλλη κουλτούρα θα ανανεώσει την σχέση. Για σένα που είσαι μόνος, σε ευνοεί να βγεις, να ταξιδέψεις και να κάνεις γνωριμίες. Μην κλείνεις την τύχη σου μένοντας μέσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κάνεις συζητήσεις για δουλειά με πολύ ευνοϊκούς όρους. Τα οικονομικά είναι σαφώς ένας από αυτούς και δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζει ο Ερμής μια θετική όψη εξάγωνου με τον Ουρανό και αναμένεται να δεχθείς μία είδηση ή μία πρόταση που θα ανοίξει ένα καινούργιο «παραθυράκι» για τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για επαγγελματικά ραντεβού, προτάσεις, συζητήσεις, συμφωνίες όπου θα καταφέρεις να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, θα σε προβληματίσει η συμπεριφορά του συντρόφου και θα νιώσεις μικρά αγκάθια ζήλιας. Βγες από την ρουτίνα και κάνε κάτι διαφορετικό για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του. Αν δεν είσαι σε σχέση, η γνωριμία με το άτομο που βρίσκεται στο ευρύτερο εργασιακό περιβάλλον είναι μοιραία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά είναι στην πολύ καλή τους φάση αυτή την περίοδο. Έχεις όμως και μεγάλο φόρτο εργασίας που πρέπει να ξεφορτωθείς. Στα οικονομικά ένα χρέος που είχες ξεχάσει εμφανίζεται πάλι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζεται η θετική όψη του εξάγωνου μεταξύ του Ερμή με τον Ουρανό. Πολλές φορές σε έχουν ξαφνιάσει τα γεγονότα, αλλά τούτη τη φορά θα ξαφνιαστείς ευχάριστα. Το τηλέφωνό σου χτυπά απρόσμενα, από άτομο που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό … η συζήτηση μαζί του θα ξυπνήσει θύμησες του χτες, όμως μεταξύ σας μπορείτε πλέον να βάλετε την σχέση σας σε μία νέα βάση! Οι ευκαιρίες της ημέρας σε βοηθούν να υλοποιήσεις σχέδια που είχες εδώ και καιρό στο μυαλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι σχεδιάζοντας το μέλλον και την πορεία που θα ακολουθήσετε σαν ζευγάρι. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια ερωτική γνωριμία σήμερα ειδικά αν κινηθείς σε χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεσαι σε συμφωνία με μια νέα συνεργασία και ξεκινάς καινούργια δουλειά. Στα οικονομικά υπάρχουν έξοδα για διασκέδαση και καλοπέραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου, σήμερα Παρασκευή και ο θετικός σχηματισμός του εξάγωνου του Ερμή με τον Ουρανό σε βοηθά να ελιχθείς και να κάνεις αλλαγές στην εργασία σου που θα σε βοηθήσουν να ρυθμίσεις καλύτερα και τον οικονομικό τομέα. Λαμβάνεις είδηση για ζήτημα οικονομικό που ήταν σε εκκρεμότητα και αυτό σου δίνει θάρρος και ικανοποίηση! Παράλληλα σήμερα τονώνεται σημαντικά και η ψυχολογία σου και απομακρύνονται οι δαίμονες του παρελθόντος που δεν σου επέτρεπαν το τελευταίο καιρό να σηκώσεις κεφάλι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σταδιακά διώχνεις και την παραμικρή ανασφάλεια που νιώθεις με το ταίρι. Δική σου είναι κι από εσένα πηγάζει, οπότε μάθε να την διαχειρίζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σε πιάνει πανικός και κάνεις βιαστικές κινήσεις για να βρεις άμεσα ένα ταίρι. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο αυτό το διάστημα και σε απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ενδέχεται να συνάψεις συμφωνία για μια νέα συνεργασία. Το μόνο μελανό σημείο είναι τα οικονομικά που σε πιέζουν και δεν παίρνεις ανάσα από τα χρέη της οικογένειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου, σήμερα είναι Παρασκευή και ο σχηματισμός του εξάγωνου μεταξύ του Ερμή με τον Ουρανό, φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, συντροφικότητας και γάμου. Θα δεχθείς ξαφνικά βοήθειες από άτομα που δεν περίμενες και αυτό θα σου δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Είσαι κοινωνικός, εξωστρεφής και επικοινωνιακός, οπότε έλκεις θετική ενέργεια. Αξιοποίησε την ημέρα για συναντήσεις και ωραίες στιγμές με τα πρόσωπα του σταθερού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εκπλήσσεσαι από την πορεία της σχέσης που πάει πολύ καλά και δεν αντιμετωπίζεις πλέον κανένα πρόβλημα με το ταίρι σου. Χαίρεσαι την παρέα του, την φροντίδα και το ενδιαφέρον. Αν είσαι αδέσμευτος μέχρι να τελειώσει η μέρα δεν θα είσαι μόνος. Είσαι από τους πιο ευνοημένους στον έρωτα, αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες για εξόδους και κοινωνικότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι προς συζήτηση είναι πολύ θετικές. Στα οικονομικά δεν σε απασχολεί κάτι αφού έχεις αύξηση των εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Έρχονται θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Δεν αποκλείεται να έχεις όφελος από την εκμετάλλευση ακινήτου, ή να σε βοηθήσει η οικογένεια οικονομικά. Το άγχος φεύγει και επανέρχεται η ασφάλεια στην ψυχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ρουτίνα και η συνήθεια αποτελούν μέρος της καθημερινότητας με τον σύντροφο, μόνο που τώρα δεν σε κουράζει και δεν γκρινιάζεις. Ακόμη και στο σπίτι περνάς υπέροχα μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, θα περιμένεις και θα κάνεις υπομονή αν θέλεις να γνωρίσεις κάτι όμορφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δουλειά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα και δεν σε ενοχλούν πράγματα που σε ενοχλούσαν παλιότερα. Στα οικονομικά νιώθεις επαρκής και ασφαλής.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, και η μέρα σου γεμίζει με χαρμόσυνα μηνύματα, φλερτ, χαρούμενες συναντήσεις και εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Παράλληλα η μέρα είναι ευνοϊκή και για την βελτίωση της σχέσης σου με τα αδέρφια ή τα παιδιά! Ο συναισθηματισμός σου βρίσκεται στην αποκορύφωση του αφού η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, ενώ η εκφραστικότητά σου σε βοηθά να έλξεις κοντά σου ότι θετικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την συζήτηση μαζί με τον σύντροφο, αφού μπορείς να συνεννοηθείς για τα πάντα και να συμφωνήσεις κιόλας. Αν είσαι μόνος, δέξου προσκλήσεις, βγες και κοινωνικοποιήσου για να γνωρίσεις κόσμο και γιατί όχι και τον έρωτα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι μια πρόταση ξαφνικά για να εκθέσεις κάποιο ταλέντο σου. Σαφώς η αμοιβή θα είναι ανάλογη της απήχησης που θα εισπράξεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *