ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Δημοσκόπηση για δήμαρχο “τρέχει” στον δήμο Αλεξάνδρειας – ποιος είχε παραγγείλει την προηγούμενη!

Δημοσκόπηση για δήμαρχο “τρέχει” στον δήμο Αλεξάνδρειας – ποιος είχε παραγγείλει την προηγούμενη!

Δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 διεξάγεται στον δήμο Αλεξάνδρειας στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η δημοσκόπηση είναι τηλεφωνική και αρκετοί είναι οι πολίτες που έχουν δεχτεί τηλεφωνήματα για να αξιολογήσουν τον καλύτερο/ την καλύτερη δήμαρχο για τον δήμο Αλεξάνδρειας.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος την έχει παραγγείλει και δεν γνωρίζουμε αν θα το μάθουμε ποτέ.

Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο όμως ενδιαφέρον είναι η αποκλειστική πληροφορία που έχει εξασφαλίσει το Αλεξάνδρεια-Γιδάς. Το Φθινόπωρο του 2022 είχε γίνει μία αντίστοιχη δημοσκόπηση στον δήμο Αλεξάνδρειας (κλικ ΕΔΩ). Η δημοσκόπηση του Φθινοπώρου 2022 είχε γίνει από την εταιρία Alco και την είχε παραγγείλει η Δώρα Κουρκουτά. Το αποτέλεσμα της τότε δημοσκόπησης δεν το γνωρίζουμε, αυτό που όμως μπορεί να γραφτεί ως γεγονός είναι πως μετά τη δημοσκόπηση η Δώρα Κουρκουτά απομάκρυνε από τον συνδυασμό της τον Σάκη Κούγκα και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

Η δεύτερη πληροφορία που μπορούμε να παρουσιάσουμε με ασφάλεια, είναι το γεγονός πως την τωρινή δημοσκόπηση (Καλοκαίρι 2023) δεν την έχει παραγγείλει ο συνδυασμός της κυρίας Κουρκουτά.

Μένει να δούμε αν θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Καλοκαιριού 2023 ή αν οι κινήσεις των συνδυασμών θα δείξουν με κάποιον τρόπο τα αποτελέσματά της.

Ίδωμεν..

10 Comments

  • Μεθοδική και σωστή την βρίσκω την κυρία. Δεν της το είχα. Μακάρι να λειτουργεί έτσι σε όλα.

  • Γκυρινη δαγκωτο

  • Γκυρινης

  • Μετά τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης,
    θα πάρει πίσω τον Κούγκα!!!

    • Αν τον Κουγκα τον πάρει ο Γκυρινης τι θα πεις; Ετοιμάσου για υπογλώσσια

  • Όλοι γνωρίζουμε οως οι δημοσκοπήσεις πάντα ευνοούν αυτόν που την παραγγέλνει. Τις βγάζουν μετά για να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους. Θα δούμε αν αυτή που γίνεται, μάλλον από το Γκυρινη αν είναι όπως λετε, δημοσιευθεί.

  • Η μία έκανε δημοσκόπηση το φθινόπωρο και ο άλλος κάνει τον Ιούλιο. Από αυτό και μόνο καταλαβαινετε ποιο είναι πιο κατάλληλος.

  • Δημοσκόπηση κα πράσινα άλογα. Να σου πω εγώ χωρίς φράγκα τι γινεται. Η πιάτσα ξέρει πως Αλεξάνδρεια και Πλατυ και Μελικη , μετα τις τελςυταιες εξελιξεις,τα παίρνει άνετα η Κουρκουτά . ΟΓκυρινης είναι μπροστά μόνο Αντιγονιδες. Δεν του φθανει ακόμα και 100% να
    ,πάρει εκεί.. Αν μάλιστα δει κανείς τις τελευταίες .συμμαχιες στις Αντιγονιδες θα τον παίξει και εκεί στα ίσα. Δημοσκόπηση τελος

  • Δεν χρειάζεται δημοσκόπηση. Δείτε λίγο πίσω. Εκλέχθηκε ποτέ δήμαρχος στο Ρουμλουκι για τρίτη θητεία. ΟΧΙ. Θέλει τώρα ο Παναγιώτης να βγει τρίτη φορά. Παναγιώτη δεν είσαι ούτε Σίμος, ούτε Παπαστεργιου.

  • Αν θέλετε να βγάλετε Γκυρινη πάλι με αυτά τα χάλια της πόλης μετά δεν έχετε και λόγο να παραπονιέστε και να κάνετε ποστ για τα δεδομένα της πόλης . Τόσο απλό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *