ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΦΩΣ
Εκδόσεις: Παπαδόπουλος
Συγγραφέας: Θοδωρής Τσεκούρας
Προτεινόμενη Ηλικία: 8+ Ετών
Ο Ωρίωνας επιστρέφοντας από το σχολείο για το σπίτι είναι αποφασισμένος να μην μπλεχτεί σε άλλες περιπέτειες. Ο Μαρκ 51 μεταφέρει στον Ωρίωνα μια απρόσμενη είδηση που θα τον στείλει μαζί με τη φίλη του την Μπλε αλλά και όλη την παρέα, σε ένα ταξίδι διαφορετικό. Ένα ταξίδι που θα καθορίσει την μοίρα του γαλαξία. Ποιος θα μπορέσει να δώσει λύση στα προβλήματα που θα εμφανιστούν;
Το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Οι βιβλιοναύτες» επιστρέφουν με ένα βιβλίο γεμάτο χιούμορ, δράση, επιστημονική φαντασία. Ένα βιβλίο που κρατάει αμείωτο ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών. Ελάχιστη διαστημική εικονογράφηση, ευκολονόητο λεξιλόγιο αλλά και τα μηνύματα για την φιλία και την οικογένεια κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί από τους μικρούς αναγνώστες!
Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *