ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, Σάββατο σήμερα και με την ευστροφία και την ετοιμότητά σου καταφέρνεις και λύνεις αρκετά από τα προβλήματα που σου είχαν κάτσει σαν βραχνάς στο λαιμό! ο Ήλιος σχηματίζει ένα θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό και υπάρχει μία ευχάριστη ανανεωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι και στην οικογένεια, όπου μία έκπληξη θα σας φέρει και πάλι κοντά! Επιπλέον σήμερα δίνονται ευκαιρίες για να βρεις ένα νέο ευρηματικό τρόπο για την τόνωση του οικογενειακού εισοδήματος

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να αγκαλιάσεις το ταίρι και να εισπράξεις την ασφάλεια που προσφέρει η αγάπη του. Ένας μικρός περίπατος θα σας ανανεώσει. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις σήμερα το άτομο που θα σου προκαλέσει το ερωτικό ενδιαφέρον, πάνω σε μια μετακίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου. Μπορεί να δεχθείς ευχάριστες και ξαφνικές ειδήσεις από το στενό σου περιβάλλον. Τα νέα τρέχουν γρήγορα και οι εξελίξεις στα προσωπικά σου επίσης. Είσαι επικοινωνιακός, ευχάριστος, με ευρηματικό λόγο και σκέψη. Οι άνθρωποι που γνωρίζεις και σε γνωρίζουν, έχουν κάτι θετικό να πάρουν από σένα, είτε σαν συμβουλή, είτε απλά σαν πληροφορία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι ιδανική μέρα για να συνεννοηθείς με το ταίρι σου. Η επικοινωνία είναι σε καλύτερο επίπεδο και βρίσκεις κοινά σημεία για να εστιάσεις. Οι συζητήσεις γίνονται ευχάριστα και με αρκετή δόση χιούμορ. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να προβάλλεις τα επικοινωνιακά ταλέντα που διαθέτεις σήμερα και να κάνεις πολλά στόματα να μιλούν για σένα θετικά, αλλά και πολλά βλέμματα να σε κοιτούν ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη εύνοια σε περιμένει στα επαγγελματικά με συζητήσεις και συμφωνίες. Οι συμφωνίες επεκτείνονται και στα οικονομικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη διανύει το ζώδιο σου που σε κάνει να ξεχωρίζεις αποπνέοντας τρυφερότητα και στοργικότητα. Ο Ήλιος με το εξάγωνο του προς τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικά ανοίγματα της τύχης. Προσωπικά, συναισθηματικά και οικονομικά σε περιμένουν θετικές εξελίξεις. Μία έξυπνη αγορά θα σε τονώσει σημαντικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποζητάς την σταθερότητα στην σχέση δίχως την ρουτίνα. Η πολύπλευρη προσωπικότητα που διαθέτεις καθώς και το επικοινωνιακό ταλέντο σου μπορεί να το καταφέρει αυτό, όσο και να το βλέπεις δύσκολο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις πολλές πιθανότητες να δεσμευτείς με ένα άτομο που σε εμπνέει και ταυτόχρονα νιώθεις άνετα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πρωτοβουλία να κάνεις πρόταση για μια δουλειά που έχεις σκεφτεί πολύ καλά, σε δικαιώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, το Σάββατο είναι μια ιδιαίτερη μέρα για σένα αφού το θετικό εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο σου με τον Ουρανό, σε αφυπνίζει συνειδησιακά. Η διαίσθηση σου ως γνωστό είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, όμως τώρα έχει απογειωθεί. Δώσε προσοχή στα σημάδια και πολύ περισσότερο στα όνειρα σου. Έχουν πολλά να σου πουν! Η μέρα είναι κατάλληλη κιόλας για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα προσφέρουν αέρα ανανέωσης στην ζωή σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιθυμείς διακαώς να μείνεις με το ταίρι και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα. Θέλεις να πας την σχέση ένα βήμα παρακάτω και ζητάς την γνώμη του. Αν είσαι αδέσμευτος, οργανώσου γιατί σε περιμένουν πολλές σημαντικές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό, κοινωνικό κύκλο που είσαι περιζήτητος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την επιθυμία να συνεργαστείς επαγγελματικά με ένα άτομο που θεωρείς άξιο εμπιστοσύνης, αφού το γνωρίζεις και είσαι βέβαιος για την φερεγγυότητα του.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που ευνοεί τις επαγγελματικές κινήσεις αφού η διαίσθηση σου δεν σε αφήνει να κάνεις λάθη. Μπορείς να αναγνωρίσεις την σωστή κατεύθυνση και την ακολουθείς. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις ικανότητες που διαθέτεις. Απελευθερώνεσαι από δυσκολίες που στέκονταν εμπόδιο, είτε σου γίνεται μία σημαντική πρόταση που θα συμβάλει στην περεταίρω προβολή της δουλειάς σου! Ζητήματα που αφορούν τον γάμο ευνοούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι ιδανική μέρα για να σχεδιάσεις το μέλλον με τον σύντροφο σου. Η πορεία της σχέση προδιαγράφεται ευοίωνη. Αν είσαι αδέσμευτος, ίσως σε πλησιάσει ένας παλιός ερωτικός σύντροφος και σε βάλει σε σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά εγχειρήματα καρποφορούν και αναμένονται σπουδαίες θετικές εξελίξεις. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι μια θετική μέρα όπου ο σχηματισμός εξάγωνου του Ήλιου με τον Ουρανό προμοτάρουν τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον. Η ανάγκη σου για ταξίδια, περιπέτεια και ανεξαρτησία, βρίσκει πρόσφορο έδαφος, ώστε να εκδηλωθεί. Αποζητάς να γευτείς την ζωή και να αποκτήσεις τις γνώσεις που θα σε εξελίξουν σαν άνθρωπο. Σπουδές, σεμινάρια, εκπαίδευση είναι όλα όσα επιθυμείς να παρακολουθήσεις. Οι φίλοι με την συνεισφορά τους βάζουν χρώμα και ρυθμό σε αυτή την καλοκαιρινή μέρα που κρύβει εκπλήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να ευχαριστηθείς τον σχεδιασμό του μέλλοντος με τον σύντροφο. Είναι μια όμορφη διαδικασία που σε φέρνει κοντά του, αφού βλέπεις ότι έχετε κοινούς στόχους και μοιράζεστε τα ίδια όνειρα. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την σημερινή μέρα που έχει πολλές ευκαιρίες για να κάνεις την γνωριμία που ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά βρίσκονται και σήμερα στις προτεραιότητες και στις σκέψεις σου. Θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα και το καταφέρνεις με ευκολία. Οικονομικά είσαι αρκετά ικανοποιημένος!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα σχηματίζεται το θετικό εξάγωνό του Ήλιου με τον Ουρανό που σε ευνοεί σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, καταξίωσης και επαγγελματικής ανόδου. Κάποιες κρυφές κινήσεις στον επαγγελματικό χώρο, θα αποδειχθούν σωτήριες και θα σε ωφελήσουν στο μέλλον. Θα δεχθείς στήριξη επαγγελματική ή οικονομική από ένα άτομο που κατέχει σημαντική θέση ή αξίωμα

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα απολαύσεις την συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάς μακριά από τα περίεργα βλέμματα του κόσμου. Με τονισμένη λίμπιντο και ανεβασμένη διάθεση η μέρα διαγράφεται άκρως ερωτική. Αν είσαι αδέσμευτος, και κοινωνικοποιηθείς σε μια εκδήλωση, θα ανακαλύψεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου από το εργασιακό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μυστικότητα κινείσαι στην δουλειά και δεν ανακοινώνεις τα σχέδια σου. Το ίδιο συμβαίνει και στα οικονομικά που ωφελείσαι από έσοδα που προέρχονται από τρίτες πηγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, το σημερινό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που σχηματίζεται σε ευνοεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Είναι μια μέρα αρκετά πολύπλοκη μέρα και θετική ταυτόχρονα. Μπορείς να κάνεις σχέδια και να φωτιστούν οι επιθυμίες σου. Τίποτα δεν μπορεί πλέον να σε εμποδίσει να πραγματοποιήσεις τα θέλω σου. Παρόλο που η ζωτικότητα είναι μειωμένη θα καταφέρεις να αναθαρρέψεις γιατί έχεις σκοπό και κίνητρο να προσπαθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πια καταλάβει τον άνθρωπο που έχεις στο πλάι σου και εξαφανίζονται όλες οι αμφιβολίες που σε βασάνιζαν το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μια καλή ευκαιρία να βρεις το άλλο σου μισό σε μια εκδρομή, ή σε έναν απλό περίπατο, που θα κάνεις έστω και χωρίς παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καινούργιοι υποψήφιοι συνεργάτες έρχονται και σε βρίσκουν προτείνοντας δουλειά. Οικονομικά σε απασχολεί ένα παλιό χρέος που θέλεις να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα Σάββατο και ο θετικός σχηματισμός του εξάγωνου μεταξύ Ήλιου-Ουρανού, σε ευνοεί να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις και να ρυθμίσεις τις οφειλές σου. Η καθημερινότητα δεν είναι κουραστική όπως πριν γιατί ανακαλύπτεις τρόπους να σπάσεις την ρουτίνα. Υπάρχουν πάντα άτομα να σε στηρίξουν και να προσφέρουν την βοήθεια τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η γκρίνια του συντρόφου θα μετατραπεί σε γλυκό παράπονο οπότε δεν θα σε ενοχλήσει. Οι υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν χρόνο για βόλτες. Αν είσαι αδέσμευτος, ασχολείσαι με ένα πρώην ταίρι που συναντάς σε χώρο εργασίας. Ακόμα σε εξιτάρει η παρουσία του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά προοδεύει κι εσύ μαζί. Όμως έχει μαζευτεί μεγάλος όγκος εργασίας και θέλεις να ξεμπερδέψεις όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Στα οικονομικά επιτέλους τακτοποιείς ένα δάνειο πετυχαίνοντας ευνοϊκό διακανονισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο και δημιουργείται ένα θετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που σε ευνοεί σε σχέσεις, συνεργασίες και γενικά αυξάνει την διάθεση για επενδύσεις και επιχειρηματικά σχέδια. Μπορείς να απολαύσεις τα χόμπι σου και να διασκεδάσεις. Επίσης μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα το ταίρι θα σε λατρέψει ακόμη περισσότερο, αφού θα το παρασύρεις σε εξόδους με μπόλικη διασκέδαση που θα θυμάται για καιρό. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανεπτυγμένη διάθεση για φλερτ και ο αυθορμητισμός, φέρνουν νέες ερωτικές γνωριμίες που θα χαρείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν θα καταπιαστείς ιδιαίτερα με τα επαγγελματικά σου γιατί το ενδιαφέρον σου είναι να βγεις και να διασκεδάσεις. Σε ότι αφορά μια πρόταση που έλαβες για συνεργασία θα το κοιτάξεις εκτενέστερα αργότερα. Τα σημερινά έξοδα θα είναι για την καλοπέραση και την απόλαυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, για σήμερα Σάββατο το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού λειτουργεί κατά κάποιο τρόπο ανανεωτικά, αφού καταφέρνεις και σπας της ρουτίνα της καθημερινότητας και εφαρμόζεις όμορφες ανανεώσεις στην ζωή σου που σου γεμίζουν τις μπαταρίες. Ένα οικογενειακό ζήτημα λύνεται απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες… Ένα αγαπημένο πρόσωπο θα σε εκπλήξει ευχάριστα απόψε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος λίγη γκρίνια είναι μέσα στο πρόγραμμα για σήμερα. Δεν έχεις όμως επιλογές και αφού ανέλαβες κάτι πρέπει να το τελειώσεις. Ο άνθρωπος σου έχει κατανόηση και θα καταλάβει. Αν είσαι αδέσμευτος, λίγες πιθανότητες υπάρχουν σήμερα να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Γι’ αυτό θα περιμένεις και πολύ σύντομα θα έρθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με πολύ δουλειά και αρκετές ευθύνες θα περάσεις την μέρα σου. Δεν σε απασχολεί όμως και δεν δυσανασχετείς, εφόσον θα ωφεληθείς με έξτρα εισόδημα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, σήμερα σχηματίζει ο Ήλιος το θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό και φέρνει σημαντικές ευνοϊκές εξελίξεις. Σάββατο σήμερα και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε διασκεδάσεις, φλερτ, γνωριμίες, επαφές και μετακινήσεις. Θα βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του στενού περιβάλλοντος και θα λάμψεις με τις ιδέες σου και την άριστη επικοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μια εκπληκτική μέρα για να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς με το ταίρι και να περάσεις όμορφα. Ο σύντροφος θα εκτιμήσει την πρωτοβουλία σου αυτή. Η μέρα αλλά και η νύχτα προμηνύονται ερωτικές. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα είναι από τις πιο τυχερές στον έρωτα και έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις αυτό το άτομο που είναι πλασμένο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν έχεις κατά νου ένα νέο άνοιγμα για δική σου επαγγελματική δραστηριότητα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το πράξεις. Προσπάθησε σήμερα να μη ξεφύγεις από τον οικονομικό προϋπολογισμό κάνοντας οικονομικές ατασθαλίες.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *