ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πτυχίο Θεολογίας για τον Διάκονο Κοσμά Καραγιάννη – καλή σταδιοδρομία!

Πτυχίο Θεολογίας για τον Διάκονο Κοσμά Καραγιάννη – καλή σταδιοδρομία!

Το πρωί της Πέμπτης, 20ης Ιουλίου 2023, στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού.

Στη τελετή παρευρέθηκε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας, κληρικοί και λαϊκοί συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως μας, διότι μεταξύ άλλων το πτυχίο της Θεολογίας έλαβε ο Διάκονος Κοσμάς Καραγιάννης, δραστήριο στέλεχος του Γραφείου Τύπου της Αποστολικής μας Μητροπόλεως.

Στην αρχή χαιρετισμό απηύθυναν ο Κοσμήτορας της Θεολογικής του Α.Π.Θ. κ. Χρυσόστομος Σταμούλης και ο πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ. κ. Απόστολος Κραλίδης, ο οποίος και προσκάλεσε τον Ποιμενάρχη μας κ. Παντελεήμονα να απευθύνει χαιρετισμό προς τους νέους Θεολόγους.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, συνεχάρη τους ελλογιμωτάτους καθηγητές και τους νέους Θεολόγους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, ενώ προέτρεψε τους αποφοίτους να γίνουν συνεπείς διάκονοι του λόγου του Θεού και να έχουν μέσα τους τον Χριστόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *