ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!

Εκδόσεις: Τζιαμπίρης Πυραμίδα

Συγγραφέας: Jennifer Moore- Mallinos

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Στα βαθιά νερά της Μεγάλης Γαλάζιας Θάλασσας ζει ο Όσκαρ, ένα παχουλό ψαράκι που παρά το μεγάλο του μέγεθος είναι πολύ ντροπαλός. Έτσι μένει κρυμμένος στην σπηλιά του και βγαίνει τη νύχτα όταν όλοι κοιμούνται. Μία μέρα ενώ ήταν κρυμμένος ακούει τον Στάνλεϊ, το χταπόδι, να λέει πως έχει ένα αντίγραφο του βιβλίου «Μία θάλασσα ιστορίες». Ο Όσκαρ θέλει τόσο πολύ να το διαβάσει, αλλά φοβάται να ρωτήσει τον Στάνλεϊ, το πιο κακό και αγενές χταπόδι της Μεγάλης Γαλάζιας Θάλασσας. Τι θα γίνει όταν ο Όσκαρ με την επιλογή του βρεθεί σε «βαθιά νερά» και τα υπόλοιπα ζώα του βυθού σε μπελάδες; Άραγε θα βρει το κουράγιο να αναλάβει τις ευθύνες του;

Μία υπέροχη ιστορία για όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ντροπαλά παιδιά. Μια ιστορία για την αξία της αποδοχής των λαθών μας αλλά και της αποδοχής των ευθυνών μας. Υπέροχη και ζωηρή εικονογράφηση, απλό και ευκολονόητο λεξιλόγιο αλλά και το θέμα του κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί τώρα το καλοκαίρι παρέα με τους μικρούς αναγνώστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *