ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΠΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΛΑ- ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Λίνα Σωτηροπούλου

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Η Λόλα ξυπνάει πολύ νωρίς και αρχίζει να οργανώνει το ταξίδι των διακοπών της με τον Πίκο. Αναρωτιέται όμως τι να κάνει ο Πίκο και ξεκινάει να πάει αποφασισμένη να τον πείσει για το ταξίδι διακοπών τους. Όμως ο Πίκο έχει ήδη κανονίσει τις διακοπές τους! Άραγε που θα πάνε και πως θα περάσουν; Πως θα είναι η επιστροφή του στο σπίτι;

Ένα άκρως καλοκαιρινό βιβλίο από την αγαπημένη σειρά «Πίκο και Λόλα» που έρχεται να «δροσίσει» τους μικρούς αναγνώστες, να τους προσφέρει γέλιο αλλά και να τους βοηθήσει να αντιληφθούν έννοιες όπως η φιλία, η αποδοχή και η συνεργασία. Ιστορίες που διεγείρουν την φαντασία και γίνονται εύκολα κατανοητές γιατί έχουν απλό και λιτό λόγο! Μια ιστορία που αξίζει να διαβάσετε στις διακοπές σας και όχι μόνο!

Η Βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *