ΤΟΠΙΚΑ posted by

Με 3 θέματα συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αλεξάνδρειας

Με 3 θέματα συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αλεξάνδρειας

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αλεξάνδρειας την 18η του μηνός Αυγούστου του έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα.

Θέμα 1ο: Διατύπωση γνώμης ή μη για τη δραστηριότητα με τίτλο Διαβίβαση φακέλου Μ.Π.Ε μέσω του Ηλεκτρονικού Περιβαλλοντικού Μητρώου (Η.Π.Μ) και με αριθμό Περιβαλλοντικής Ταυτότητας (ΠΕΤ) 2210842221 για την αρχική έγκριση περιβαλλοντικών όρων που αφορά τη μετεγκατάσταση της δραστηριότητας Πλωτή οστρακοκαλλιέργεια με το σύστημα long-line από το τεμάχιο Η5+9 (1/2) τρέχουσας ιδιοκτησίας του κ. Ζακάλκα Νικολάου του Αναστασίου, στη νέα θέση ΗΝ10, στη θαλάσσια περιοχή της Τ.Κ. Κλειδίου, της Δ.Ε Πλατέος, του Δ. Αλεξάνδρειας της Π.Ε Ημαθίας σε θαλάσσια έκταση 15 στρ και δυναμικότητας έως 105,0 τον/έτος(υποκατηγορία Α2-Ομάδα 8η: Υδατοκαλλιέργειες με Α/Α 4:Εκτροφή καρκινοειδών και μαλακίων).

Θέμα 2ο: Διατύπωση γνώμης ή μη για τη δραστηριότητα με τίτλο Διαβίβαση φακέλου Μ.Π.Ε μέσω του Ηλεκτρονικού Περιβαλλοντικού Μητρώου (Η.Π.Μ) και με αριθμό Περιβαλλοντικής Ταυτότητας (ΠΕΤ) 2210839326 για την αρχική έγκριση περιβαλλοντικών όρων που αφορά τη μετεγκατάσταση της δραστηριότητας Πλωτή οστρακοκαλλιέργεια με το σύστημα long – line από το τεμάχιο Η5+9 (1/2) τρέχουσας ιδιοκτησίας του κ. Ζακάλκα Αριστοτέλη, στη νέα θέση ΗΝ14, στη θαλάσσια περιοχή της Τ.Κ. Κλειδίου, της Δ.Ε. Πλατέος, του Δ. Αλεξάνδρειας της Π.Ε Ημαθίας σε θαλάσσια έκταση 15 στρ και δυναμικότητας έως 105,0 τον/έτος (υποκατηγορία Α2 – Ομάδα 8η: Υδατοκαλλιέργειες με Α/Α 4: Εκτροφή καρκινοειδών και μαλακίων).

Θέμα 3ο: Διατύπωση γνώμης ή μη για τη δραστηριότητα με τίτλο Διαβίβαση φακέλου Μ.Π.Ε μέσω του Ηλεκτρονικού Περιβαλλοντικού Μητρώου (Η.Π.Μ) και με αριθμό Περιβαλλοντικής Ταυτότητας (ΠΕΤ) 2210842122 για την αρχική έγκριση περιβαλλοντικών όρων που αφορά τη μετεγκατάσταση της δραστηριότητας Πλωτή οστρακοκαλλιέργεια με το σύστημα long – line από το τεμάχιο Η1 τρέχουσας ιδιοκτησίας του κ. Ζακάλκα Νικολάου του Αναστασίου, στη νέα θέση ΗΝ5, στη θαλάσσια περιοχή της Τ.Κ. Κλειδίου, της Δ.Ε Πλατέος, του Δ. Αλεξάνδρειας της Π.Ε Ημαθίας σε θαλάσσια έκταση 15 στρ και δυναμικότητας έως 90,3 τον/έτος (υποκατηγορία Α2-Ομάδα 8η: Υδατοκαλλιέργειες με Α/Α 4: Εκτροφή καρκινοειδών και μαλακίων).

O

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *